Overslaan naar content

Aftersales Manager, Rotterdam Noord of Zuid

 • Rotterdam, Zuid-Holland
 • Rotterdam, Zuid-Holland
+1 meer
Staf en ondersteunende diensten

Wat ga je doen?

Truckland is dé professionele dealer binnen onze regio's en biedt een compleet pakket aan wegtransportoplossingen voor bedrijfswagens, campers, bussen en vrachtwagens. Om onze kwaliteit te waarborgen en onze teams aan te sturen, zoeken we voor onze vestiging in Rotterdam naar een ervaren Aftersales Manager, die zich thuis voelt in een omgeving waar altijd veel gebeurt. Ben jij iemand die prettig communiceert, graag verder bouwt en vervul je graag een sleutelpositie? Lees dan verder en reageer snel op deze afwisselende functie!


Wat ga je doen?

In de functie van Aftersales manager bij Truckland breng je een combinatie van technisch, communicatief en commercieel talent met je mee. Je streeft naar meer dan alleen een positieve werksfeer binnen jouw vestigingen. Je bouwt aan een hecht team waar optimaal, efficiënt en geordend wordt gewerkt, en waar open communicatie centraal staat. In deze sleutelpositie geef je leiding aan een team van meer dan 28 enthousiaste medewerkers en werk je onder andere veel samen met de Regiomanager, de werkplaatschef en magazijnchef. Jouw aanpak zorgt voor een uitstekende klantenservice, waarbij klanten zich gehoord, geholpen en welkom voelen. Een greep uit jouw taken:


 • Leiding geven en coördineren van de werkzaamheden op de vestigingen;
 • Je verdeelt je aandacht zorgvuldig tussen klanten, medewerkers, projecten, beleid en doelen;
 • Het opstellen van plannen, budgetten en rapportages;
 • Samenwerken met de afdeling HR/Recruitment om de vacatures op jouw vestigingen in te vullen;
 • Je voert beoordelings- en functioneringsgesprekken en inspireert jouw medewerkers om zichzelf te blijven ontwikkelen door middel van trainingen of opleidingen;
 • Het afstemmen en opstellen van opleidingsplannen voor collega's.

Als ‘trucklanders’ zijn we behulpzaam en staan voor elkaar klaar. Je krijgt de ruimte om fouten te maken want hierdoor leer je. Successen vieren we. We zijn tenslotte samen verantwoordelijk voor wat we doen, daarom mag iedereen meedenken en om aandacht vragen. 


Wat krijg je bij ons?

 • Een contract voor 32-40 uur per week voor de duur van een jaar met de intentie deze hierna om te zetten in een vast contract.
 • Wij bieden een goed en concurrerend salaris, afgestemd op jouw ervaring.
 • Een reiskostenvergoeding van € 0,23 per km en reizen met het OV wordt volledig vergoed;
 • 24 verlofdagen (192 uur) bij een fulltime dienstverband met de mogelijkheid om extra verlofdagen bij te kopen;
 • In juni krijg je 8% vakantiegeld uitbetaald;
 • Jouw pensioen is in goede handen bij het PMT;
 • Gunstige voorwaarden voor jouw zorgverzekering bij CZ waarbij je profiteert van collectieve voordelen op de aanvullende verzekeringen;
 • Een actieve personeelsvereniging zodat je ook buiten werktijd met je collega’s kunt genieten van gezelligheid en ontspanning;
 • Dagelijks vers fruit op de vestigingen om jouw werkdagen gezond en energiek door te komen.

Bij Truckland zorgen we ervoor dat jouw harde werk en inzet beloond worden en dat je je thuis voelt in een gemotiveerd team. Wij kijken ernaar uit om jou als waardevolle toevoeging aan ons team te verwelkomen!

Zien wij je snel?

Wat neem je mee

 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau
 • Ervaring als leidinggevende met een coachende stijl;
 • Affiniteit en ervaring met techniek en de automotive branche.

Profiel: je bent commercieel, technisch en communicatief vaardig en daarnaast ben je klant- en resultaatgericht. Je hebt ambitie (met een positief mens & wereldbeeld) en je bent toe aan de volgende stap in je carrière.


Dit zijn wij

Truckland is de meest professionele dealer binnen onze regio’s en biedt een compleet pakket aan wegtransportoplossingen voor bedrijfswagens en vrachtwagens met in totaal 19 vestigingen in meerdere landen en meer dan 650 medewerkers.

Onze cultuur kenmerkt zicht door een informele, doelgerichte, no nonsens manier van werken oftewel “niet lullen maar poetsen”. We willen natuurlijk dat onze klant snel weer veilig de weg op kan. We houden niet van verrassingen achteraf. Vooraf wel, vinden we leuk.

Onze organisatie is volop in beweging en bij ons kom je terecht in een prettig, open, informeel en doelgericht bedrijf. Onze kernwaarden zijn ambitie, efficiëntie, betrokkenheid, eerlijkheid, oprechtheid en enthousiasme.


Meer weten? Solliciteren?

Spreekt deze functie jou aan en wil je direct reageren? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton op deze pagina. We ontvangen graag jouw CV met motivatie. We sluiten de vacature zodra wij onze nieuwe collega hebben gevonden. Wacht dus niet met solliciteren maar reageer direct.


Wil je graag eerst meer informatie, vrijblijvend kennismaken of bijv. een dagje meelopen? Bel dan met Ilse Raaijmakers, Corporate recruiter via 06-39532988. Zij helpt je graag verder!


Sollicitatieprocedure

Je krijgt binnen 3-5 werkdagen bericht van ons. Passende kandidaten nodigen wij direct uit voor een eerste gesprek. De meeste procedures bestaan uit twee gesprekken. Bij een positieve uitkomst van beide kanten, volgt een voorstel met de arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van de functie kan een online assessment (persoonlijkheidsvragenlijst en capaciteitentest) onderdeel uitmaken van de procedure.


We sluiten de vacature zodra wij onze nieuwe collega hebben gevonden. Wacht dus niet met reageren maar solliciteer direct! We horen graag van je.

Details

Op locatie
 • Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland
 • Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland
+1 meer
Staf en ondersteunende diensten
Truckland

of