Overslaan naar content

Medewerker Backoffice (Eindhoven, fulltime)

 • Eindhoven, Noord-Brabant
€ 2.700 - € 4.000 per maandParts & Logistiek

Wat ga je doen?


Als Medewerker Backoffice Werkplaats (Facturist/Garantiemedewerker) bij Truckland in Eindhoven, ben je een belangrijke schakel binnen de werkplaats. Jij bent een teamplayer en gaat gestructureerd te werk, daardoor kan jij correct en tijdig de facturen voor de diensten en producten in de werkplaats opstellen en verwerken. Wil jij deze bijdrage leveren en werk jij graag binnen de Truckbranche? Lees dan snel verder!Als Medewerker Backoffice ben je verantwoordelijk voor diverse administratieve ondersteuning.

Je verwerkt de werkorders van de door de werkplaats uitgevoerde werkzaamheden in ons Dealer management Systeem (Incadea).

Je verwerkt inkomende facturen (in White Vision), en zorgt voor het compleet maken, indienen en verwerken van garantieclaims.

Daarnaast ben de verantwoordelijk voor de urenverwerking van de medewerkers.

Je zorgt voor de kwaliteitscontrole van ingevoerde gegevens en documenten.

Je beheert en archiveert werk van documenten en formulieren, zoals werkorders, facturen, garantiebewijzen etc.
Je bent een schakel tussen de afdelingen magazijn, werkplaats, verkoopbinnendienst en de importeur.

Als rechterhand van de Aftersalesmanager, speel je een belangrijk rol in het waarborgen van de nauwkeurigheid van de facturatie binnen de organisatie.

Naast werkzaamheden voor je eigen vestiging, zal je ook ondersteunend zijn voor de andere vestigingen in de regio.


Als Medewerker Backoffice, werk je direct samen in een team van 5 personen. Als ‘Trucklanders’ zijn we behulpzaam en staan voor elkaar klaar. Je krijgt de ruimte om fouten te maken want hierdoor leer je. Successen vieren we. We zijn tenslotte samen verantwoordelijk voor wat we doen, daarom mag iedereen meedenken en om aandacht vragen. Als team zijn we hecht en lachen ook graag met elkaar. Je krijgt de vrijheid om jouw functie naar eigen inzicht te vervullen, wij vinden namelijk dat er geen grotere verspilling is, dan de verspilling van talent.


Wat krijg van je van ons?

 • Een contract voor 40 uur per week voor de duur van een jaar met de intentie deze hierna om te zetten in een vast contract.
 • Wij bieden een concurrerend salaris, afgestemd op jouw ervaring.
 • Een reiskostenvergoeding van € 0,21 per km en reizen met het OV wordt volledig vergoed;
 • 24 verlofdagen (192 uur) bij een fulltime dienstverband met de mogelijkheid om extra verlofdagen bij te kopen;
 • In juni krijg je 8% vakantiegeld uitbetaald;
 • Jouw pensioen is in goede handen bij het PMT;
 • Gunstige voorwaarden voor jouw zorgverzekering bij CZ waarbij je profiteert van collectieve voordelen op de aanvullende verzekeringen;
 • Een actieve personeelsvereniging zodat je ook buiten werktijd met je collega’s kunt genieten van gezelligheid en ontspanning;
 • Dagelijks vers fruit op de vestigingen om jouw werkdagen gezond en energiek door te komen.

Zien wij je snel?

 • MBO werk- en denk niveau
 • Enkele jaren werkervaring binnen in een vergelijkbare rol
 • Goede kennis van word en excel
 • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Teamplayer, accuraat, pro- actief

Jouw Profiel

Je vindt het leuk om in een team te werken, waar je de spil bent tussen verschillende afdelingen. Je gaat nauwkeurig te werk en denkt in oplossingen. 


Dit zijn wij

Truckland is de meest professionele dealer binnen onze regio’s en biedt een compleet pakket aan wegtransportoplossingen voor bedrijfswagens en vrachtwagens met in totaal 19 vestigingen in meerdere landen en meer dan 650 medewerkers.

Onze cultuur kenmerkt zicht door een informele, doelgerichte, no nonsens manier van werken oftewel “niet lullen maar poetsen”. We willen natuurlijk dat onze klant snel weer veilig de weg op kan. We houden niet van verrassingen achteraf. Vooraf wel, vinden we leuk.

Onze organisatie is volop in beweging en bij ons kom je terecht in een prettig, open, informeel en doelgericht bedrijf. Onze kernwaarden zijn ambitie, efficiëntie, betrokkenheid, eerlijkheid, oprechtheid en enthousiasme.


Meer weten?

Spreekt deze functie jou aan en wil je direct reageren? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton op deze pagina. Wij ontvangen graag jouw CV met een korte motivatie. Wil je graag meer informatie, eerst vrijblijvend kennismaken of bijv. een dagje meelopen? Bel dan met Ilse Raaijmakers, Corporate Recruiter via 06-39532988 of mail naar werken@truckland.nl. Zij helpt je graag verder!

Details

Op locatie
 • Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland
€ 2.700 - € 4.000 per maand
Parts & Logistiek
Truckland

of