KENMERKEN VAN EEN TRUCKLANDER

Onze cultuur en DNA

 

KENMERKEN VAN EEN TRUCKLANDER

Onze cultuur en DNA

Waarom jij Trucklander moet worden? Dat lees je hier.

Onze medewerkers vormen het werkelijke kapitaal van ons bedrijf! Truckland is een grote club. Samen zijn we met meer dan 650 collega’s. We zijn bezig met een gezonde groei, dus we kunnen extra mensen goed gebruiken. Vooral die met twee rechterhanden. Nieuwe collega’s ontvangen we met open armen. Wees welkom, zeker als je affiniteit met (vracht)autotechniek hebt en gedreven bent. Bij Truckland werken we stevig door, maar tegelijkertijd zijn wij Trucklanders pragmatisch en informeel ingesteld en is de sfeer relaxed. Je krijgt vrijheid in de manier waarop jij je werk doet. Wij weten namelijk als geen ander dat er veel manieren zijn om van A naar B te komen. 

Ons DNA

We hebben passie voor vrachtwagentechniek. Door onze jarenlange ervaring (we zijn al actief sinds 1956) zijn we een begrip in de markt voor bedrijfswagens geworden. Als totale dienstverlener voor mobiliteitsoplossingen richten wij ons op het op maat leveren en onderhouden van bestelwagens, trucks en zelfs het gehele wagenpark. Onze werkplaatsen zijn daarom modern en voorzien van de laatste technologieën.

Onze expertise en kracht liggen in het optimaliseren van de waarde stroom van onze klanten zodat zij maximaal rendement uit hun bedrijfswagens halen. We willen altijd als eerste op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Daardoor kunnen wij meedenken met de klant en zijn we een echte partner voor hen, we gaan het liefst voor de lange termijn relaties. We hebben een duidelijke ambitie: leidend zijn als het gaat om de vervoersoplossingen van vandaag én morgen. En juist omdat die toekomst zo belangrijk is, zit duurzaamheid en innovatie in ons DNA.

Wij zoeken medewerkers die zich herkennen in onze kernwaarden
 • Ambitieus, wij zijn een bedrijf dat meer wil doen dan “gewoon goed”. We willen ons blijven verbeteren en ontwikkelen, voor onze klanten en medewerkers. We mogen kritisch zijn, willen altijd beter. Iedere dag opnieuw. Omdat het kan en omdat we het zo willen.
 • Betrokken, onze klanten verwachten betrokkenheid. Geen robot of algoritme, maar een Trucklander. Die betrokken is bij zijn vak, de laatste technieken en zijn eigen ontwikkeling. En kijkt ook naar zijn collega’s. Iedereen mag meedenken. We zijn tenslotte samen verantwoordelijk voor wat we doen.
 • Integer, Bij Truckland doen we wat we zeggen en zeggen we wat we doen. We zijn onszelf en staan open voor verbeteringen. Met respect voor en naar collega’s, leveranciers en klanten. We behandelen mensen en (hun) materialen zoals we zelf behandeld willen worden.
 • Efficiënt, het kennen van de behoeften en eisen van onze klanten vereist dat we iedere dag sleutelen aan onze eigen efficiëntie. Voortdurend kijken waar we tijd en dus geld kunnen besparen door te verbeteren en verspilling tegengaan. Daarom besteden we tijd en geld aan scholing.
 • Gedreven, het drijft ons om de beste te willen zijn binnen ons vakgebied. Een Trucklander heeft recht op persoonlijke ontwikkeling. We leggen de kennis, ervaring en ambitie van elke Trucklander vast om zo de professionele ontwikkeling en het werkplezier van iedereen in de hoogste versnelling te houden. Met als doel gekwalificeerde en tevreden medewerkers
Een Trucklander typeert zich door de volgende eigenschappen
 • Ze zijn sociaal aangelegd, werken graag met hun collega’s samen en hebben iets voor hun collega’s over. Ze zijn betrokken bij hun team en vestiging.
 • Ze zijn niet op hun mondje gevallen en durven van zich te laten horen, uiteraard altijd met respect voor elkaar. We lachen, vooral als er een foute grap gemaakt wordt.
 • Ze zijn servicegericht en betrokken bij hun klanten.
 • Ze geven niet zomaar op! Dat complexe probleem of die onverklaarbare storing krijgen ze altijd opgelost. En lukt dat niet zelfstandig? Dan vragen ze collega’s om hulp.
 • Ze hebben een grote passie voor de bedrijfswagentechniek.
 • Ze steken de handen uit de mouwen, ze hebben een echte “niet lullen maar poetsen” mentaliteit.
 • Naast hard werken houden ze ook van een gezellig feestje of goede borrel op zijn tijd.
 • Ze willen het beste uit zichzelf en elkaar halen.
 • Ze durven zichzelf te zijn.

Onze vacatures

Herken jij jezelf wel in boven genoemde eigenschappen. Klik dan gauw door naar onze vacaturepagina en solliciteer vandaag nog!

 

Uitgelichte vacatures