TRUCKLAND

Jaarfeest 2022

 

TRUCKLAND

Jaarfeest 2022

Het grootste jaarfeest in het NBC Nieuwegein.

Op zaterdag 4 juni waren alle Trucklanders uitgenodigd voor het grootse jaarfeest in het NBC in Nieuwegein. Vanaf 15:00 kwamen alle medewerkers met de bus vanuit één van de 19 Truckland- en Camperland vestigingen of op eigen gelegenheid naar de gehuurde locatie te Nieuwegein.

De entree

Bij de entree kwamen zijn 2 nieuwe DAF NGD’s tegen, deze konden zij van binnen en van buiten uitgebreid bewonderen. Vlak daarna vonden zij bij de ingang een volledig uitgerusten camper van het nieuw aangekochte bedrijf Camperland. Eenmaal binnen haalden zij hun badge op en het feest kon beginnen. 


In de feestzaal stond de allernieuwste Fiat Scudo opgesteld, de cabine was volledig gevuld met ballonnen. Degene die het juiste aantal ballonnen raadt, wint later op de avond een verzorgd weekend naar Barcelona met een medereiziger naar keuze.

Om 15:00 trapten we af met een ontvangst met koffie, thee en fris. De openingsact werd verzorgd door een live violiste, vj en twee danseressen van Dames Draaien Door. Met levensgrote visuals namen zij alle Trucklanders mee in hun eigen wereld van transport.


Na deze muzikale opening nam Algemeen directeur Eric Theuws het welkomstwoord. Eric verzorgde een presentatie waarin hij terugkeek naar de afgelopen jaren en zijn visie deelde voor 2022 en 2023. 

Bitterballen bokaal

Hij werd afgewisseld door Joep van Deudekom. Joep is een Nederlands cabaretier, columnist, televisiepresentator en schrijver. Hij maakte jarenlang deel uit van het satirische tv-programma op zaterdagavond: De Kwis. Daarnaast houden zich graag bezig met populairwetenschappelijke programma’s. Met zijn show ‘Hoe word ik nóg succesvoller’ stelde hij de Trucklanders vragen die gebaseerd zijn op de harde wetenschap achter succes. 

Dit resulteerde in een gelukkige winnaar die naar huis ging met de Bitterballen bokaal. Deze wisseltrofee geeft de vestiging van de winnaar recht op bittergarnituur op vrijdagmiddag voor al zijn of haar collega’s tot aan het eerstvolgende Truckland jaarfeest. Dit jaar was Truckland Amsterdam de gelukkige winnaar.

Borrel, lopend buffet en een goed eindfeest

Na deze show werden alle Trucklander uitgenodigd tot een borrel en een lopend buffet. Tijdens dit buffet werden alle medewerkers live vastgelegd door een karikaturist. Daarnaast was er een illusionist aanwezig om alle aanwezigen te verbazen met zijn trucs en illusies. Onder begeleiding van live artiesten van Dames Draaien Door gingen de voetjes van de vloer. Tegen 19:00 werden de desserts uitgedeeld, Eric Theuws maakte van dit moment gebruik om een aantal medewerkers in het zonnetje te zetten. 

5 Trucklanders wonnen een geheel verzorgd weekend Formule 1 naar de Grand Prix van Zandvoort. Zij zullen Max Verstappen namens Truckland aanmoedigen naar de nummer 1 positie. 

Wil jij ook werken bij de nummer 1 in de truckbranche? Solliciteer dan gauw.

Bekijk hier de video en alle foto's van het jaarfeest

 

Onze vacatures

Herken jij jezelf wel in boven genoemde eigenschappen. Klik dan gauw door naar onze vacaturepagina en solliciteer vandaag nog!

 

Uitgelichte vacatures