OVER ONS

Waarom werken bij?

 

OVER ONS

Waarom werken bij?

Werken bij Truckland

Onze klanten lopen - en rijden - weg met Truckland. Al sinds 1956 houden we logistiek Nederland in beweging. Ruim 65 jaar na onze eerste kilometers zijn we marktleider en hebben we negentien vestigingen; vooral in Nederland maar ook in Spanje en België. We verkopen trucks, bestelwagens en trailers van diverse topmerken zoals DAF, IVECO, Fiat, TATRA, Renders Trailers en elektrische bestelwagens van Maxus. We maken pas écht het verschil met onze service- en doelgerichtheid en de warme aandacht voor onze klanten.

We begonnen als DAF-dealer en servicepunt van de voertuigen van Eindhovense origine. In een ver verleden waren we zelfs nog even servicecentrum van de iconische DAF-personenwagens. We kregen er steeds meer vestigingen bij.

Qua grootte is Truckland een speler van formaat. Eén op de tien trucks op de Nederlandse wegen komt van Truckland. Dat maakt ons met afstand de grootste dealer van trucks van het land. Daar zijn we behoorlijk trots op.

We zijn breed en compleet. Ons portier staat voor iedereen open. Naast vrachtwagens, bestelwagens en trailers aan zakelijke klanten leveren we ook campers aan particulieren. Na de sleuteloverhandiging houdt ons werk ook zeker niet op. We blijven betrokken bij de klant, onder meer voor onderhoud, verhuur, financiering, reparaties en advies. Als een soort bijrijder, een navigator. Niet op de passagiersstoel, maar ook nóóit ver weg.

Met onze klanten gaan we lange termijn relaties aan. Daarbij vinden we het belangrijk om verder te kijken dan naar de eerste vraag. We verplaatsen ons in onze klanten en vragen door, totdat we hun wensen écht begrijpen. Zo kunnen we een oplossing bieden die onze klanten werkelijk verder brengt.

We zijn dan wel op leeftijd, maar nog láng niet versleten. Sterker nog: we zijn nu écht lekker op snelheid!

Werken bij Truckand is méér dan werken bij zomaar een truck- of bestelwagendealer. Werken bij Truckland is een “way of life”. Dat merk je waarschijnlijk al tijdens je eerste kennismakingsrondje. Bij Truckland werken we stevig door, maar tegelijkertijd zijn wij Trucklanders pragmatisch en informeel ingesteld en is de sfeer relaxed. Je krijgt bij ons vrijheid in de manier waarop jij je werk doet. Wij weten namelijk als geen ander dat er veel manieren zijn om van A naar B te komen.

Waarom is het slim om bij Truckland te komen werken in een tijd waarin iedereen om goede mensen schreeuwt? We benoemen een paar redenen.

Werken bij de marktleider

Werken bij Truckland is werken bij de marktleider. Reken maar dat je naar hartenlust kunt sleutelen aan trucks van Nederlands trots DAF en nog veel meer topmerken! Intussen gaan we op volle kracht door met pionieren. Zeker als het gaat om nieuwe technieken en thema’s, zoals elektrisch rijden. Als marktleider hebben we invloed op technologische ontwikkelingen en het aanbod van fabrikanten.

Truckland vergroot jouw wereld

We hebben negentien vestigingen, maar we zijn nog niet uitgegroeid. Onze buitenlandse locaties vind je in het Belgische Beerse en in de regio Madrid in Alcala de Henares en Valdemoro, in Spanje. We zijn mogelijkheden aan het onderzoeken waarbij internationale uitwisseling mogelijk gemaakt zou kunnen worden.

We kunnen nog wel even doorgaan met uitleggen waarom het slim is bij Truckland te komen werken, maar dan wordt het een erg lang verhaal. We willen je daarom voorstellen om het zelf te komen

ontdekken. Kijk eens op onze vacaturepagina voor onze actuele carrièrekansen. Staat er momenteel niets bij waar je enthousiast van wordt? Ook dan horen we graag van je: toekomstige kansen liggen bij Truckland voor het oprapen. Aan jou de taak om dat te doen. Je gaat er geen spijt van krijgen. Stap je in?

MISSIE EN VISIE VAN TRUCKLAND

Missie

Wij bieden een compleet pakket aan wegtransportoplossingen aan. Binnen Truckland hechten wij er waarde aan om al onze klanten en onze medewerkers fair en respectvol te behandelen. Door onze schaalgrootte bieden wij een sluitend portfolio, ondersteund door professionele continu getrainde teams. Onze dienstverlening stopt niet bij de aflevering van een product of dienst, we blijven volop voor onze klanten in beweging.

Visie

Truckland heeft de ambitie de “meest professionele dealer binnen onze regio’s” te zijn. Er is binnen onze organisatie dan ook een cultuur gecreëerd, gericht op het scholen en coachen van al onze mensen. Elke marktbeweging volgen wij op de voet met als doel voorloper te worden. Alle mensen binnen Truckland hebben recht op zelfontwikkeling. Ons doel is het creëren van gekwalificeerde en tevreden collega’s. Uitgangspunt is dat onze collega’s handelen naar de geest van onze ambitie. Oprechtheid staat centraal bij deze aanpak staan.

Open sollicitatie

Wil je graag werken in de bedrijfsautotechniek maar weet je (nog) niet precies wat je wil doen en of jouw werkervaring of opleiding(en) voldoende aansluiten? Neem alsnog contact met ons op, wij denken namelijk graag met je mee! 

 

Uitgelichte vacatures