VESTIGING

Amsterdam

 

VESTIGING

Amsterdam

Vestiging Amsterdam, Noord-Holland

Truckland Amsterdam is een toonaangevend dealerbedrijf in de truck- en bestelwagenbranche. Samen met de zes andere vestigingen in de regio, dekt Truckland Amsterdam Noord-Holland mooi af. Onze vestiging in Amsterdam houdt zich bezig met service, onderhoud, onderdelen en reparaties. Truckland Amsterdam vertegenwoordigt merken als DAF, TATRA, GINAF, FIAT Professional, Maxus en IVECO. De werkplaatsen (op loopafstand van elkaar) van Truckland Amsterdam zijn speciaal ingericht voor trucks en (elektrische) bestelwagens. Elektrische bestelwagens worden steeds populairder. Van eenmanszaak tot wagenpark, elektrische rijden is de toekomst.
Samenwerking

Wij vinden het belangrijk om stil te staan bij bijzondere en belangrijke gebeurtenissen op onze vestiging. Denk bijvoorbeeld aan het vieren van jubilea van medewerkers.

Naast het harde werken, vinden wij dat er ook ruimte en tijd mag zijn voor gezelligheid! Daarom sluiten we de werkweek regelmatig af met een vrijdagmiddagborrel.

Een aantal van de klanten die wij mogen ondersteunen zijn de Gemeente Amsterdam, PreZero en bijvoorbeeld Instabox.

Daarnaast werken wij lokaal samen met het initiatief ‘Next Technician’, dit betreft de werving en opleiding van monteurs.

Open sollicitatie

Wil je graag werken in de bedrijfsautotechniek maar weet je (nog) niet precies wat je wil doen en of jouw werkervaring of opleiding(en) voldoende aansluiten? Neem alsnog contact met ons op, wij denken namelijk graag met je mee! 

 

Gerelateerde vacatures