VESTIGING

Beerse

 

VESTIGING

Beerse

Vestiging Beerse, België

Truckland Beerse is onderdeel van Truckland België B.V. In Beerse zijn we dealer van de merken DAF, TATRA, GINAF en FIAT Professional en we leveren daarmee een zeer compleet scala aan bedrijfswagens. Van zware camion tot lichte camionette. Deskundigheid is wat onze collega’s kenmerkt. Wij leveren vakkundige service voor herstellingen en onderhoud, custom-made constructies of carrosserie projecten. Daarnaast leveren we onderdelen en bieden wij een “breng- en haal” service aan.
Teamgevoel

Wij vinden het belangrijk om stil te staan bij bijzondere en belangrijke gebeurtenissen op onze vestiging. Denk bijvoorbeeld aan het vieren van verjaardagen van onze medewerkers.

Naast het harde werken, vinden wij het ook belangrijk dat er ruimte en tijd is voor gezelligheid! Daarom trappen we de zomervakantie traditiegetrouw af met een barbecue op onze vestiging.

Volgens vestigingsmanager Robert maakt het teamgevoel onder de collega’s de vestiging zo uniek. We helpen elkaar daar waar mogelijk, ook tussen de verschillende afdelingen. We zijn écht een geheel en daar waar er hard wordt gewerkt, wordt er ook hard gelachen. Het meest trots is hij op het team en alles wat zij presteren.

Een aantal van de klanten die wij mogen ondersteunen zijn VDL, Girteka, MVR en IOK.

Daarnaast werken wij lokaal samen met het ‘duaal leren programma’ via Talentenschool in Turnhout. We organiseren geregeld bedrijfsbezoeken voor bassischolen zodat de lokale jeugd ook geënthousiasmeerd wordt voor de vrachtwagentechniek.

Open sollicitatie

Wil je graag werken in de bedrijfsautotechniek maar weet je (nog) niet precies wat je wil doen en of jouw werkervaring of opleiding(en) voldoende aansluiten? Neem alsnog contact met ons op, wij denken namelijk graag met je mee! 

 

Gerelateerde vacatures