VESTIGING

Boxtel

 

VESTIGING

Boxtel

Vestiging Boxtel, Noord-Brabant

Truckland Boxtel is een van de nieuwste vestigingen van Truckland. Voorheen viel deze vestiging onder Van Hooft. In onze vestiging in Boxtel werken we elke dag aan het onderhoud van voertuigen van merken zoals DAF, TATRA, GINAF, FIAT Professional en Iveco.
Ruimte voor gezelligheid

Wij vinden het belangrijk om stil te staan bij bijzondere en belangrijke gebeurtennissen op onze vestiging. Denk bijvoorbeeld aan het vieren van jubilea van medewerkers.

Naast het harde werken, vinden wij het ook belangrijk dat er ruimte en tijd is voor gezelligheid! Daarom plannen we ieder jaar wel een gezellig teamuitje.

Volgens servicemanager Martijn zorgt het kleine maar hechte team en de diversiteit aan werk ervoor dat de collega’s zo graag op deze vestiging werken, we krijgen het samen altijd voor elkaar!

Een aantal van de klanten die wij in Boxtel mogen ondersteunen zijn bijvoorbeeld Steenbakkers Transport, MSB Containers en recycling / Milieu Service Brabant.

Open sollicitatie

Wil je graag werken in de bedrijfsautotechniek maar weet je (nog) niet precies wat je wil doen en of jouw werkervaring of opleiding(en) voldoende aansluiten? Neem alsnog contact met ons op, wij denken namelijk graag met je mee! 

 

Gerelateerde vacatures