VESTIGING

Camperland, Herpen

 

VESTIGING

Camperland, Herpen

Vestiging Camperland, Herpen, Noord-Brabant

Al ruim 30 jaar kunnen eigenaren van een camper of caravan rekenen op de uitstekende service van Camperland. Wij bieden een totaalplaatje: van verkoop van een nieuwe of tweedehands caravan of camper.  Daarnaast bieden wij alles aan in onze BOVAG-werkplaats op het gebied van; onderhoud, reparaties, plaatwerk, schadeherstel en meubelaanpassingen. Wij zorgen ervoor dat de camper of caravan afleveringsklaar is. 
Van interieur- tot motor- herstel en zelfs de APK keuring voeren wij voor onze klanten uit. Ook bieden wij de verhuur van campers aan. Daarmee zijn wij dé camper- en caravandealer in Herpen en omgeving.
 Onze monteurs gaan regelmatig op cursus bij onze leveranciers en de camper en- caravan fabrikanten om hun kennis up to date te houden. Onze werkplaats is voorzien van 12 werkstations met ieder zijn eigen heftbrug.  Wij zijn gespecialiseerd in de camper merken ADRIA, EURA MOBIL en KABE. Ook kun je bij ons terecht voor de volgende caravan merken; ADRIA, LMC, CARAVELAIR en SPRITE. Wij kunnen iedere gangbare camper en caravan in topconditie onderhouden. 
Brabantse gezelligheid

Wij vinden het belangrijk om stil te staan bij bijzondere en belangrijke gebeurtenissen op onze vestiging. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het vieren van successen door wat lekkers te halen voor onze medewerkers. We benoemen onze successen in ons wekelijks overleg, en we zorgen voor een ijsje bij warm weer.

Naast hard werken, vinden wij het ook belangrijk dat er ruimte en tijd wordt gemaakt voor gezelligheid! Daarom hebben we voor de start van de zomervakantie een gezellige barbecue en met de kerstdagen zorgen we ook voor een heerlijke lunch voor en door het hele team.
Volgens vestigingsmanager John is de onderlinge sfeer en de goede samenwerking hetgeen de vestiging zo uniek maken. John is het meest trots op de samenwerking onderling, iedereen staat voor elkaar klaar, ze hebben wat voor elkaar over en ze helpen de klanten graag. We werken samen met de scholen in de regio en de gemeente met betrekking tot het plaatsen van leerlingen op een plek die goed aansluit bij hun opleiding.

Vanuit Camperland werken we voornamelijk voor particuliere klanten, iedereen is welkom bij ons zodat wij hen met een gerust hart op reis kunnen sturen.
 

Open sollicitatie

Wil je graag werken in de bedrijfsautotechniek maar weet je (nog) niet precies wat je wil doen en of jouw werkervaring of opleiding(en) voldoende aansluiten? Neem alsnog contact met ons op, wij denken namelijk graag met je mee! 

 

Gerelateerde vacatures