VESTIGING

Heerhugowaard

 

VESTIGING

Heerhugowaard

Vestiging Heerhugowaard, Noord-Holland

Truckland Heerhugowaard zet zich in voor deskundig advies en de levering van nieuwe en jong gebruikte voertuigen. Daarnaast bieden we uitstekende service en onderhoud aan voertuigen. De vestiging is compleet ingericht als truck- en bestelwagendealer voor de merken DAF, GINAF en FIAT Professional. Truckland Heerhugowaard is hét aanspreekpunt voor complete vervoersoplossingen en camper onderhoud.
Jaarlijkse barbecue

Wij vinden het belangrijk om stil te staan bij bijzondere en belangrijke gebeurtenissen binnen onze vestiging. Denk bijvoorbeeld aan het vieren van jubilea van medewerkers.

Naast hard werken, vinden wij het ook belangrijk dat er ruimte en tijd is voor gezelligheid! Daarom organiseren we voor de start van de zomervakantie ieder jaar een barbecue. Met Kerst en oudjaar organiseren we een lekkere gezamenlijke lunch. Ook vinden we het belangrijk dat er teamuitjes plaatsvinden.

Volgens vestigingsmanager Theo is alles goed geregeld en werken de collega’s daarom zo graag op de vestiging. Theo is het meest trots op het hechte team en op het feit dat iedereen elkaar steunt bij soms uitdagende werkzaamheden.

Een aantal van de klanten die wij mogen ondersteunen zijn Zandbergen, S. Loos, GVT, BLT, De Waard en VSDV.

Open sollicitatie

Wil je graag werken in de bedrijfsautotechniek maar weet je (nog) niet precies wat je wil doen en of jouw werkervaring of opleiding(en) voldoende aansluiten? Neem alsnog contact met ons op, wij denken namelijk graag met je mee! 

 

Gerelateerde vacatures