VESTIGING

's-Hertogenbosch

 

VESTIGING

's-Hertogenbosch

Vestiging ‘s-Hertogenbosch, Noord-Brabant

Truckland 's-Hertogenbosch is een van de nieuwste vestigingen van Truckland. Voorheen viel deze vestiging onder Van Hooft. Truckland 's-Hertogenbosch is dealer van de merken DAF, TATRA, GINAF, FIAT Professional, Maxus en Iveco. Wij vinden het belangrijk om stil te staan bij bijzondere en belangrijke gebeurtenissen op onze vestiging. Denk bijvoorbeeld aan het vieren van jubilea van medewerkers. Wanneer het warm weer is in de zomer zorgen we voor verkoeling door bijvoorbeeld ijsjes uit te delen op de vestiging.
Gezelligheid en saamhorigheid

Naast het harde werken, vinden wij het ook belangrijk dat er ruimte en tijd is voor gezelligheid! Daarom sluiten we iedere werkweek af met een vrijdagmiddagborrel. Voor de start van de zomervakantie houden we een barbecue. Echte Brabantse gezelligheid hier in ‘s-Hertogenbosch!

Volgens Servicemanager Hein zijn het de collega’s, de gezelligheid en het gevoel van saamhorigheid wat zijn vestiging zo uniek maakt. Hij is super trots op zijn mensen en alle klussen die zij als team iedere dag weer klaren.

Een aantal van de klanten die wij mogen ondersteunen zijn Kivits Drunen, Jan Deckers, Faro en Simon Loos

Daarnaast werken wij lokaal samen met het Koning Willem 1 college om de BBL leerlingen de beste begeleiding te geven en de connectie tussen school en het bedrijfsleven te houden.

Open sollicitatie

Wil je graag werken in de bedrijfsautotechniek maar weet je (nog) niet precies wat je wil doen en of jouw werkervaring of opleiding(en) voldoende aansluiten? Neem alsnog contact met ons op, wij denken namelijk graag met je mee! 

 

Gerelateerde vacatures