VESTIGING

Schiphol

 

VESTIGING

Schiphol

Vestiging Schiphol, Noord-Holland

Schiphol neemt een bijzondere plek in binnen Truckland. Truckland Schiphol is gevestigd in Schiphol-Rijk, het hart van het logistieke centrum rond de luchthaven Schiphol. Truckland Schiphol is dé bestelauto- en truckdealer professional in de regio en biedt alle diensten die daarbij horen: van verkoopadvies tot en met de opbouw en aflevering van voertuigen, de service, reparatie, keuring en installaties van voertuigen. Deze vestiging is compleet ingericht als truck- en bestelwagendealer voor de merken DAF, TATRA, GINAF, FIAT Professional en IVECO. Daarnaast is Truckland Schiphol ook het hart van onze eigen Parts-webshop en de onderdelen ‘hub’ voor noordelijke Truckland vestigingen.
Collectieve successen

Wij vinden het belangrijk om stil te staan bij bijzondere en belangrijke gebeurtenissen op onze vestiging. Denk bijvoorbeeld aan het vieren van jubilea of van andere collectieve successen van Truckland.

Naast hard werken, vinden wij het ook belangrijk dat er ruimte en tijd is voor gezelligheid zoals een gezellig teamuitje.

Volgens vestigingsmanager Fred is vooral het goed functionerende en hechte team de reden dat de collega’s graag op deze vestiging werken. Hij is vooral trots op de flexibiliteit en het doorzettingsvermogen van het gehele team.

Een aantal van de klanten die wij op Truckland Schiphol mogen ondersteunen zijn Meerlanden, van der Slot, Peter Appel, Fleura Metz en Bidfood ITS.

Daarnaast werken wij lokaal samen met twee scholen: Next Technician (ROC Amsterdam) Landstede College (Harderwijk).

Open sollicitatie

Wil je graag werken in de bedrijfsautotechniek maar weet je (nog) niet precies wat je wil doen en of jouw werkervaring of opleiding(en) voldoende aansluiten? Neem alsnog contact met ons op, wij denken namelijk graag met je mee! 

 

Gerelateerde vacatures