VESTIGING

Velsen

 

VESTIGING

Velsen

Vestiging Velsen, Noord-Holland

Truckland Velsen is sinds 2007 onderdeel van Truckland en is naast multibrand dealer van de merken DAF, TATRA, GINAF, Fiat Professional, Maxus en Iveco ook erkend reparateur van MAN en Volkswagen bedrijfswagens. Het moderne bedrijfspand van Truckland Velsen staat op bedrijventerrein Business Park IJmond. Naast de verkoop van vracht- en bedrijfswagens richten we ons ook op reparatie, onderhoud, revisie, schadeherstel en het poetsen van de vrachtwagens.
Gezellige teamuitjes

Wij vinden het belangrijk om stil te staan bij bijzondere en belangrijke gebeurtenissen op onze vestiging. Denk bijvoorbeeld aan het vieren van jubilea van medewerkers. Successen worden tijdens de lunch of bij de vrijdagmiddagborrel met elkaar gedeeld. Soms vieren we dat ook met een lekker gebakje.

Naast hard werken, vinden wij het ook belangrijk dat er ruimte en tijd is voor gezelligheid! Daarom sluiten we de werkweek geregeld af met een vrijdagmiddagborrel. Voor de start van de zomervakantie houden we een barbecue en we jaarlijks voor een gezellig teamuitje.

Volgens vestigingsmanager Matthieu zijn het type werkzaamheden, de klanten en de gezellige werksfeer de redenen waarom onze collega’s zo graag bij deze vestiging werken. Daarnaast werken we flexibel en klantgericht en we hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel staan.

Een aantal van de klanten die wij mogen ondersteunen zijn Renewi, Rumping, Simon loos, VRK., KNRM en Duineveld Transport.

Daarnaast werken wij lokaal samen met MBO scholen voor onze Truckacademy.

Open sollicitatie

Wil je graag werken in de bedrijfsautotechniek maar weet je (nog) niet precies wat je wil doen en of jouw werkervaring of opleiding(en) voldoende aansluiten? Neem alsnog contact met ons op, wij denken namelijk graag met je mee! 

 

Gerelateerde vacatures