VESTIGING

Wognum

 

VESTIGING

Wognum

Vestiging Wognum, Noord-Holland

Truckland Wognum vind je langs de A7 in één van de sterkst groeiende vervoersgebieden van Nederland. Onze monteurs worden jaarlijks getraind in de nieuwste technieken. Bij Truckland Wognum werken specialisten die verstand van hightech wagens hebben en experts op het gebied van DAF, TATRA, en GINAF. Met onze kennis van bedrijfswagens onderhouden we ook bedrijfswagens van andere merken.
Nuchterheid en samenhorigheid

Wij vinden het belangrijk om stil te staan bij bijzondere en belangrijke gebeurtenissen op onze vestiging. Denk bijvoorbeeld aan het vieren van jubilea van medewerkers.

Naast hard werken, vinden wij het ook belangrijk dat er ruimte en tijd is voor gezelligheid met collega’s! Daarom organiseren we bijvoorbeeld eens per jaar een teamuitje.

Volgens vestigingsmanager Jan zijn de nuchterheid, ‘doen wat je zegt’ en het gevoel van samenhorigheid de redenen dat onze collega’s graag voor deze vestiging werken. We staan altijd klaar voor onze klanten.

Een aantal van de klanten die wij mogen ondersteunen zijn HVC, Simon Loos (Peter Appel), van Straalen, Zwaluw, John Pronk, VSDV en BLT.

Daarnaast werken wij lokaal samen met stichting GvS Racing.

Open sollicitatie

Wil je graag werken in de bedrijfsautotechniek maar weet je (nog) niet precies wat je wil doen en of jouw werkervaring of opleiding(en) voldoende aansluiten? Neem alsnog contact met ons op, wij denken namelijk graag met je mee! 

 

Gerelateerde vacatures