Bus monteur Connexxion

12-07-2022Zaandam
MBO40 uur

Wat wij bieden

 

Goed salaris

 

Opleidings-
mogelijkheden

 

Behulpzame collega's

 

Uitdagende baan

 

Actieve
personeelsvereniging

Bus monteur Connexxion

   12-07-2022  MBO     Locatie Zaandam    40 uur

Kun jij niet genoeg krijgen van techniek? En laat je graag zien hoe handig jij sleutelt aan bussen? Dan kun je als bus monteur  je hart ophalen in de werkplaats. Ervoor zorgen dat chauffeurs veilig en probleemloos hun vele kilometers kunnen maken: daar ga jij voor!

 

Wat wij bieden

 

 Goed salaris

 

 Opleidingsmogelijkheden

 

 Behulpzame collega's

 

 Uitdagende baan

 

 Actieve personeelsvereniging

 

Techniek is echt jouw ding.

Kun jij niet genoeg krijgen van techniek? En laat je graag zien hoe handig jij sleutelt aan bussen? Dan kun je als bus monteur  je hart ophalen in de werkplaats. Ervoor zorgen dat chauffeurs veilig en probleemloos hun vele kilometers kunnen maken: daar ga jij voor!

Dit ga je doen

Het uitvoeren van onderhoud, controleren van de algemene toestand van voertuigen, tachografen ijken, diagnoses stellen en programmeren met diagnose computers en kleine en grote reparaties uitvoeren. Als bus monteur bij Truckland krijg je een lekker gevarieerde baan. En bijleren doe je volop in onze werkplaats. Belangrijk, want de techniek staat nooit stil. Denk bijvoorbeeld aan storingen uitlezen en testen: dankzij de computer is er steeds meer mogelijk. Jij groeit mee met die ontwikkelingen. En daar krijg je bij ons alle ruimte voor met opleidingen en cursussen.

Eenvoudige klussen en uitdagende hersenkrakers wisselen elkaar gedurende de werkdag af. Die afwisseling is nou net het mooie aan jouw baan. En natuurlijk het fijne team van de afdeling Service. Leerlingen, technisch specialisten, tweede monteurs, voormannen en de werkplaatschef: allemaal collega’s die al net zo gek zijn van voertuigen en techniek als jij. Je biedt dagelijks ondersteuning en begeleiding aan minder ervaren monteurs waarbij je ook de eindcontrole uitvoert op de verrichte werkzaamheden.

Dit ben jij

Vroeger sleutelde je thuis in de schuur al aan scooters, brommers, auto’s of trekkers. Nu wil je niets liever dan je technische skills nog verder ontwikkelen. Je bent zelfstandig, leergierig en durft fouten te maken, want daar leer je van. Net zoals je tips van anderen aanneemt. Zo weet je snel jouw weg in de werkplaats te vinden. Je houdt van aanpakken, wacht het werk niet af en bent secuur. Liever er net wat langer over doen en in één keer goed dan te snel en verkeerd.

Verder heb je:

 • Het mbo-diploma (eerste) bedrijfstechnicus.
 • Een paar jaar praktijkervaring.
 • Het liefst al een APK 1-diploma en de digitale-tachograafbevoegdheid, en anders betalen wij die opleidingen graag voor je.
 • Je bent woonachtig in omgeving Zaandam.

 

Dit krijg je

Een gevarieerde, uitdagende en leuke baan met een goed brutomaandsalaris. Je werkt met collega’s die jouw passie delen voor vracht- en bedrijfswagens en techniek. Die professionele en collegiale sfeer merk je bij ons op de werkvloer. En je krijgt de kans om opleidingen te volgen. Natuurlijk betalen wij die voor je.

Ook mag je rekenen op:

 • Reiskostenvergoeding;
 • 24 verlofdagen bij een fulltime dienstverband;
 • Keuzemogelijkheid tussen extra verlofdagen of extra salaris;
 • 8% vakantiegeld;
 • Een goede pensioenregeling bij het PMT;
 • Een collectieve zorgverzekering bij CZ;
 • Vers fruit op de vestigingen;
 • Het jaar door leuke attenties en presentjes;
 • Elk jaar leuke uitjes, georganiseerd door de personeelsvereniging van Truckland.

Dit zijn wij

Een compleet pakket aan wegtransportoplossingen voor bedrijfs- en vrachtwagens. Bij Truckland kun jij jouw hart voor techniek ophalen. Het mooie: we hebben altijd wel een Truckland-vestiging bij jou in de buurt. Want je vindt ons op zestien locaties door heel Nederland. En ook nog in België en Spanje. Waar je ook aan de slag gaat, je werkt altijd aan een of meerdere Truckland-merken: DAF, Fiat Professional, Ginaf, Iveco, TATRA, Maxus en Renders. Of het nou gaat om trucks, bestelwagens, getrokken materiaal of op- en aanbouwen. Daarnaast hebben we een eigen bedrijfsschool en een eigen schadewerkplaats. Je merkt het: Truckland is volop in beweging. Bij ons kom je terecht in een prettig, open, informeel en doelgericht bedrijf. Onze kernwaarden? Ambitie, efficiëntie, betrokkenheid, eerlijkheid, oprechtheid en enthousiasme!

Wil jij graag solliciteren?

Zin in iets nieuws binnen Truckland en lijkt deze functie je wel wat? Dan ontvangen we graag je sollicitatie. Een cv toevoegen is niet verplicht, maar maakt het voor ons wel iets gemakkelijker. Natuurlijk mag je ook een dag meelopen om te kijken of we een goede match zijn. Wil je liever eerst iets meer weten over deze functie? Bel dan met onze recruiter Linda van der Sluis via 088 - 5 807 807. We vertellen je graag meer over je nieuwe droombaan!

Zaandam

Lees hier meer over de unieke werkwijze en sfeer van onze vestiging in Zaandam

Uitgelichte vacatures