(Eerste) Bedrijfsautotechnicus Heerhugowaard

12-07-2022 Heerhugowaard
MBO40 uur

Wat wij bieden

 

Goed salaris

 

Opleidings-
mogelijkheden

 

Behulpzame collega's

 

Uitdagende baan

 

Actieve
personeelsvereniging

(Eerste) Bedrijfsautotechnicus Heerhugowaard

   12-07-2022  MBO     Heerhugowaard    40 uur
Kun jij niet genoeg krijgen van techniek? En laat je graag zien hoe handig jij sleutelt aan bestelauto’s, trucks, aanhangers en opleggers? Dan kun je als eerste bedrijfsautotechnicus je hart ophalen in de werkplaats van een van onze zestien Truckland-vestigingen in Nederland. Ervoor zorgen dat chauffeurs veilig en probleemloos hun vele kilometers kunnen maken: daar ga jij voor!

 

Wat wij bieden

 

 Goed salaris

 

 Opleidingsmogelijkheden

 

 Behulpzame collega's

 

 Uitdagende baan

 

 Actieve personeelsvereniging

 

Techniek is echt jouw ding.

Kun jij niet genoeg krijgen van techniek? En laat je graag zien hoe handig jij sleutelt aan bestelauto’s, trucks, aanhangers en opleggers? Dan kun je als eerste bedrijfsautotechnicus je hart ophalen in de werkplaats van een van onze zestien Truckland-vestigingen in Nederland. Ervoor zorgen dat chauffeurs veilig en probleemloos hun vele kilometers kunnen maken: daar ga jij voor!

Dit ga jij doen

Het uitvoeren van APK-keuringen, tachografen ijken, diagnoses stellen, motorrevisies, elektrische storingen oplossen en kleine en grote reparaties uitvoeren. Als eerste bedrijfsautotechnicus bij Truckland krijg je een lekker gevarieerde baan. Je bent van alle markten thuis, maar je hoeft echt nog geen specialist te zijn. Want bijleren doe je volop in onze werkplaats. Belangrijk, want de techniek staat nooit stil. Denk bijvoorbeeld aan storingen uitlezen en testen: dankzij de computer is er steeds meer mogelijk. Jij groeit mee met die ontwikkelingen. En daar krijg je bij ons alle ruimte voor met opleidingen en cursussen.

Eenvoudige klussen en uitdagende hersenkrakers wisselen elkaar steeds af. De ene keer sleutel je op een dag aan vijf bedrijfs- en vrachtwagens en de andere keer heb je je handen een week lang vol aan één truck. Krijgen we een melding van een stilgevallen truck langs de snelweg? Dan stap je in de serviceauto en help je de chauffeur weer op weg. Die afwisseling is nou net het mooie aan jouw baan. En natuurlijk het fijne team van de afdeling Service. Leerlingen, technisch specialisten, tweede monteurs, voormannen en de werkplaatschef: allemaal collega’s die al net zo gek zijn van voertuigen en techniek als jij.

Dit ben jij

Vroeger sleutelde je thuis in de schuur al aan scooters, brommers of trekkers. Nu wil je niets liever dan je technische skills nog verder ontwikkelen. Je bent zelfstandig, leergierig en durft fouten te maken, want daar leer je van. Net zoals je tips van anderen aanneemt. Zo weet je snel jouw weg in de werkplaats te vinden. Je houdt van aanpakken, wacht het werk niet af en bent secuur. Liever er net wat langer over doen en in één keer goed dan te snel en verkeerd.

Verder heb je:

 • Het mbo-diploma (eerste) bedrijfstechnicus, of je bent er nog mee bezig.
 • Het liefst al een APK 1-diploma en de digitale-tachograafbevoegdheid, en anders betalen wij die opleidingen graag voor je.
 • Liefst al een paar jaar praktijkervaring, hobbymatig of bij een andere werkgever.
 • De ambitie om jouw kennis en vaardigheden te blijven ontwikkelen. Zo mag je bij ons je vrachtwagenrijbewijs halen als je dit nog niet hebt.

Hoe ervaart onze collega het werken als bedrijfsautotechnicus?

“Werken aan kostbaar materieel waarmee onze klanten hun geld verdienen. Daar zetten wij ons voor in. En dat werk wordt steeds ingewikkelder. Wat dat betreft zijn wij de nieuwe chirurgen. En dat maakt jouw baan bij ons zo leuk en uitdagend.” Danny, Truckland in Den Bosch.

Dit krijg je

Een gevarieerde, uitdagende en leuke baan met een goed  maandsalaris. Je werkt met collega’s die jouw passie delen voor vracht- en bedrijfswagens en techniek. Die professionele en collegiale sfeer merk je bij ons op de werkvloer. En je krijgt de kans om opleidingen te volgen. Natuurlijk betalen wij die voor je.

Ook mag je rekenen op:

 • Een goed salaris, tussen €2.229,- en €3.344,- bruto per maand (afhankelijk van opleiding en ervaring).
 • Reiskostenvergoeding;
 • 24 verlofdagen bij een fulltime dienstverband;
 • Keuzemogelijkheid tussen extra verlofdagen of extra salaris;
 • 8% vakantiegeld;
 • Een goede pensioenregeling bij het PMT;
 • Een collectieve zorgverzekering bij CZ;
 • Vers fruit op de vestigingen;
 • Het jaar door leuke attenties en presentjes;
 • Elk jaar leuke uitjes, georganiseerd door de personeelsvereniging van Truckland.

Dit zijn wij

Een compleet pakket aan wegtransportoplossingen voor bedrijfs- en vrachtwagens. Bij Truckland kun jij jouw hart voor techniek ophalen. Het mooie: we hebben altijd wel een Truckland-vestiging bij jou in de buurt. Want je vindt ons op 16 locaties door heel Nederland. En ook nog in België en Spanje. Waar je ook aan de slag gaat, je werkt altijd aan een of meerdere Truckland-merken: DAF, Fiat Professional, Ginaf, Iveco, TATRA, Maxus en Renders. Of het nou gaat om trucks, bestelwagens, getrokken materiaal of op- en aanbouwen. Daarnaast hebben we een eigen bedrijfsschool en een eigen schadewerkplaats. Je merkt het: Truckland is volop in beweging. Bij ons kom je terecht in een prettig, open, informeel en doelgericht bedrijf. Onze kernwaarden? Ambitie, efficiëntie, betrokkenheid, eerlijkheid, oprechtheid en enthousiasme!

Wil jij graag solliciteren?

Zin in iets nieuws binnen Truckland en lijkt deze functie je wel wat? Dan ontvangen we graag je sollicitatie. Een cv toevoegen is niet verplicht, maar maakt het voor ons wel iets gemakkelijker om jouw sollicitatie te beoordelen. Natuurlijk mag je ook een dag meelopen om te kijken of we een goede match zijn.

Wil je liever eerst iets meer weten over deze functie? Bel dan met onze recruiter Linda van der Sluis via 088 - 5 807 807. Ze vertelt je graag meer over je nieuwe droombaan!

Heerhugowaard

Lees hier meer over de unieke werkwijze en sfeer van onze vestiging in Heerhugowaard

Uitgelichte vacatures