(Junior) Magazijnmedewerker

05-01-2022Schiphol
MBO40 uur

Wat wij bieden

 

Goed salaris

 

Opleidings-
mogelijkheden

 

Behulpzame collega's

 

Uitdagende baan

 

Actieve
personeelsvereniging

(Junior) magazijnmedewerker

   05-01-2022  MBO     Schiphol    40 uur
Snel schakelen. Jij hebt het in je vingers! Wat je zoal gaat doen als magazijnmedewerker? Orderpicken, goederen ontvangen, het voeren van de (geautomatiseerde) werkorderadministratie, klanten te woord staan, verkoop en facturatie. Je hoeft je in deze functie niet te vervelen!

 

Wat wij bieden

 

 Goed salaris

 

 Opleidingsmogelijkheden

 

 Behulpzame collega's

 

 Uitdagende baan

 

 Actieve personeelsvereniging

 

Snel schakelen

Snel schakelen. Jij hebt het in je vingers! Wat je zoal gaat doen als magazijnmedewerker? Orderpicken, goederen ontvangen, het voeren van de (geautomatiseerde) werkorderadministratie, klanten te woord staan, verkoop en facturatie. En je helpt de monteurs van Truckland aan de juiste goederen via de monteursbalie. Je merkt het, bij ons in Tilburg krijg je een lekker afwisselende en uitdagende baan.

Dit ben jij

Een gezellige collega die vriendelijk en duidelijk communiceert richting collega’s en klanten. Je bent fulltime beschikbaar, zelfstandig en hebt een flexibele houding. Met werkdruk ga je goed om en je houdt daarbij je hoofd koel. Bovendien heb je al ervaring in de automotivebranche. Dat mag in je vorige baan zijn, maar ook hobbymatig.

Verder heb je

  • Je hebt een relevante opleiding afgerond, bent leergierig en wilt je blijven ontwikkelen.
  • Je bent administratief sterk en werkt gestructureerd.
  • Je hebt kennis van logistieke processen.
  • Je bent service- en klantgericht ingesteld.
  • Je kunt bijdragen aan het productieproces en daar helder over rapporteren aan de magazijnchef.

Hoe ervaart onze collega het werken als magazijnmedewerker? 

“Tevreden klanten zijn voor mij echt een genotsmomentje in mijn werkdag, daar doe ik het voor. Ik vind het erg fijn om voor Truckland te werken. Er gaan steeds meer deuren open doordat we een groot bedrijf zijn. Ik heb erg behulpzame collega’s, ze staan voor me klaar en  als het nodig is kunnen we met elkaar sparren. Het is gewoon een heel professioneel bedrijf en het is gezellig om hier te werken. Ik ga iedere dag met een lach op mijn gezicht hier naartoe en dat is het meest belangrijke voor mij. Het werken bij Truckland heeft me zelfs een aantal goede vrienden gebracht, ik ga buiten werktijd ook met een aantal collega’s om. We gaan bijvoorbeeld wel eens hardlopen met elkaar."

Dit krijg je

Een gevarieerde, uitdagende en leuke baan met een goed bruto maandsalaris. Je werkt met collega's die jouw passie delen voor vracht- en bedrijfswagens en techniek. De professionele en collegiale sfeer merk je bij ons op de werkvloer. En je krijgt de kans om opleidingen te volgen. Natuurlijk betalen wij die voor je.

Ook mag je rekenen op:

  • Een goede pensioenregeling bij het PMT.
  • Reiskostenvergoeding.
  • 24 verlofdagen én 13 adv-dagen.
  • Een collectieve zorgverzekering bij CZ.
  • Elk jaar leuke uitjes, georganiseerd door de personeelsvereniging van Truckland.

Dit zijn wij 

Een compleet pakket aan wegtransportoplossingen voor bedrijfs- en vrachtwagens. Bij Truckland kun jij jouw hart voor techniek ophalen. Het mooie: we hebben altijd wel een Truckland-vestiging bij jou in de buurt. Want je vindt ons op 16 locaties door heel Nederland. En ook nog in België en Spanje. Waar je ook aan de slag gaat, je werkt altijd aan een of meerdere Truckland-merken: DAF, Fiat Professional, Ginaf, Iveco, TATRA, Maxus en Renders. Of het nou gaat om trucks, bestelwagens, getrokken materiaal of op- en aanbouwen. Daarnaast hebben we een eigen bedrijfsschool en een eigen schadewerkplaats. Je merkt het: Truckland is volop in beweging. Bij ons kom je terecht in een prettig, open, informeel en doelgericht bedrijf. Onze kernwaarden? Ambitie, efficiëntie, betrokkenheid, eerlijkheid, oprechtheid en enthousiasme!

Wil je graag solliciteren? 

Zin in iets nieuws binnen Truckland en lijkt deze functie je wel wat? Dan ontvangen we graag je sollicitatie. Een cv toevoegen is niet verplicht, maar maakt het voor ons wel iets gemakkelijker. Natuurlijk mag je ook een dag meelopen om te kijken of we een goede match zijn. Wil je liever eerst iets meer weten over deze functie? Bel dan met onze collega's van de HR afdeling via 088 - 5 807 807. We vertellen je graag meer over je nieuwe droombaan!

Schiphol

Lees hier binnenkort meer over de unieke werkwijze en sfeer van onze vestiging in Schiphol.

 

Uitgelichte vacatures