Leerling-monteur

12-07-2022Eindhoven
MBO40 uur

Wat wij bieden

 

Goed salaris

 

Opleidings-
mogelijkheden

 

Behulpzame collega's

 

Uitdagende baan

 

Actieve
personeelsvereniging

Leerling-monteur

   12-07-2022  MBO     Eindhoven    40 uur
Jij vindt het super fijn om de theorie die je op school leert te combineren met de praktische uitleg op de werkvloer. Dat alles onder begeleiding van een zeer ervaren monteur die jou de kneepjes van het vak kan leren. Je hoeft niet 4 jaar te wachten, jij gaat vanaf jouw eerste schooldag direct aan de slag want wij hebben de juiste baan voor jou!

 

Wat wij bieden

 

 Goed salaris

 

 Opleidingsmogelijkheden

 

 Behulpzame collega's

 

 Uitdagende baan

 

 Actieve personeelsvereniging

 

Jij brengt de geleerde theorie graag direct in de praktijk.

Jij vindt het super fijn om de theorie die je op school leert te combineren met de praktische uitleg op de werkvloer. Dat alles onder begeleiding van een zeer ervaren monteur die jou de kneepjes van het vak kan leren. Je hoeft niet 4 jaar te wachten, jij gaat vanaf jouw eerste schooldag direct aan de slag want wij hebben de juiste baan voor jou!

Dit ga je doen

Als leerling monteur ga je direct aan de slag met onderhoud en reparaties aan bedrijfswagens, daardoor groei jij snel uit tot een specialist en kun je ook echt al het verschil maken voor onze klanten. Jij draagt bij aan de veilige kilometers en het rijplezier van onze klanten. Ook werk je aan opbouwsystemen en laadkleppen en werk je met diagnosesystemen via de pc. In deze functie werk je in een goed uitgeruste en moderne werkomgeving met gezellige collega’s die ook wel van een geintje houden.

Doordat je met verschoven diensten werkt kun je soms ook langer uitslapen en dus ’s avonds nog iets langer gamen of die Netflix serie kijken.

Dit ben jij

Thuis sleutel je graag aan scooters, brommers, auto’s of trekkers. Nu de middelbare school (bijna) achter je ligt wil je niets liever dan je technische skills verder ontwikkelen. Je bent leergierig en durft fouten te maken, want daar leer je van. Net zoals je tips van anderen aanneemt. Zo weet je snel jouw weg in de werkplaats te vinden. Je houdt van aanpakken, wacht het werk niet af en bent secuur. Liever er net wat langer over doen en in één keer goed dan te snel en verkeerd.

Verder heb je:

 • Je hebt een VMBO of HAVO diploma;
 • Je hebt affiniteit met techniek;
 • Je hebt een flexibele instelling en werkt graag in teamverband;
 • Je werkt graag met klanten en je vindt kwaliteit belangrijk;
 • Je wilt jezelf graag verder ontwikkelen.

Dit krijg je

Een gevarieerde, uitdagende en leuke baan met een goed brutomaandslaris. Je werkt met collega’s die jouw passie delen voor vracht- en bedrijfswagens en techniek. Die professionele en collegiale sfeer merk je bij ons op de werkvloer. Wij betalen jouw opleidingskosten (incl. vrachtwagenbewijs). Doordat we jou tijdens de opleiding al een werkplek geven hoef je jezelf niet druk te maken over het zoeken van werk, die garantie heb je namelijk al. Tijdens jouw opleiding krijg je een goede begeleiding op school en op het werk, maar school gaat altijd voor. Je komt te werken in een informeel team waarbij collega’s altijd klaar staan om je te helpen.

Ook mag je rekenen op:

 

 • Reiskostenvergoeding;
 • 24 verlofdagen bij een fulltime dienstverband;
 • Keuzemogelijkheid tussen extra verlofdagen of extra salaris;
 • 8% vakantiegeld;
 • Een goede pensioenregeling bij het PMT;
 • Een collectieve zorgverzekering bij CZ;
 • Vers fruit op de vestigingen;
 • Het jaar door leuke attenties en presentjes;
 • Elk jaar leuke uitjes, georganiseerd door de personeelsvereniging van Truckland.

Dit zijn wij

Een compleet pakket aan wegtransportoplossingen voor bedrijfs- en vrachtwagens. Bij Truckland kun jij jouw hart voor techniek ophalen. Het mooie: we hebben altijd wel een Truckland-vestiging bij jou in de buurt. Want je vindt ons op zestien locaties door heel Nederland. En ook nog in België en Spanje. Waar je ook aan de slag gaat, je werkt altijd aan een of meerdere Truckland-merken: DAF, Fiat Professional, Ginaf, Iveco, TATRA, Maxus en Renders. Of het nou gaat om trucks, bestelwagens, getrokken materiaal of op- en aanbouwen. Daarnaast hebben we een eigen bedrijfsschool en een eigen schadewerkplaats. Je merkt het: Truckland is volop in beweging. Bij ons kom je terecht in een prettig, open, informeel en doelgericht bedrijf. Onze kernwaarden? Ambitie, efficiëntie, betrokkenheid, eerlijkheid, oprechtheid en enthousiasme!

Wil jij graag solliciteren?

Zin in iets nieuws binnen Truckland en lijkt deze functie je wel wat? Dan ontvangen we graag je sollicitatie. Een cv toevoegen is niet verplicht, maar maakt het voor ons wel iets gemakkelijker. Natuurlijk mag je ook een dag meelopen om te kijken of we een goede match zijn. Wil je liever eerst iets meer weten over deze functie? Bel dan met onze recruiter Linda van der Sluis via 088 - 5 807 807. We vertellen je graag meer over je nieuwe droombaan!

Eindhoven

Lees hier meer over de unieke werkwijze en sfeer van onze vestiging in Eindhoven

Uitgelichte vacatures