Open sollicitatie

17-01-2023Alle vestigingen
Alle niveaus16-40 uur

Wat wij bieden

 

 Goed salaris

 

 Opleidings-
 mogelijkheden

 

 Behulpzame-
 collega's

 

 Uitdagende baan

 

 Actieve-
 personeelsvereniging

Open sollicitatie

   17-01-2023  Alle niveaus     Alle vestigingen    8-40 uur
Bij Truckland hebben we diverse vacatures. Staat "jouw" baan er toch niet tussen? Stuur dan jouw open sollicitatie in

 

Wat wij bieden

 

 Goed salaris

 

 Opleidingsmogelijkheden

 

 Behulpzame collega's

 

 Uitdagende baan

 

 Actieve personeelsvereniging

 

Staat jouw baan er niet tussen?

Bij Truckland hebben we diverse vacatures. Staat "jouw" baan er toch niet tussen? Stuur dan jouw open sollicitatie in!

Wij denken graag met je mee

Wil je graag werken in de bedrijfsautotechniek maar weet je (nog) niet precies wat je wil doen en of jouw werkervaring of opleiding(en) voldoende aansluiten? Neem alsnog contact met ons op, wij denken namelijk graag met je mee! 

Dit ben jij

Onze medewerkers, ook wel bekend als Trucklanders, zijn ambitieus, betrokken, integer, efficiënt en gedreven. Zij hebben een echte no nonsens persoonlijkheid, het type dat gelooft dat een handdruk verder gaat dan een belofte, die zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. Bedrijfsautotechniek is hun grootste passie. Ze werken hard maar er hangt een gezellige werksfeer. Herken jij jezelf hierin? Mooi, dan pas je sowieso binnen onze cultuur!

Dit krijg je

Een gevarieerde, uitdagende en leuke baan met een goed maandsalaris. Je werkt met collega’s die jouw passie delen voor vracht- en bedrijfswagens en techniek. Die professionele en collegiale sfeer merk je bij ons op de werkvloer. En je krijgt de kans om opleidingen te volgen. Natuurlijk betalen wij die voor je.

Ook mag je rekenen op:

  • Reiskostenvergoeding;
  • 24 verlofdagen bij een fulltime dienstverband;
  • Keuzemogelijkheid tussen extra verlofdagen of extra salaris;
  • 8% vakantiegeld;
  • Een goede pensioenregeling bij het PMT;
  • Een collectieve zorgverzekering bij CZ;
  • Vers fruit op de vestigingen;
  • Het jaar door leuke attenties en presentjes;
  • Elk jaar leuke uitjes, georganiseerd door de personeelsvereniging van Truckland.

Dit zijn wij

Een compleet pakket aan wegtransportoplossingen voor bedrijfs- en vrachtwagens. Bij Truckland kun jij jouw hart voor techniek ophalen. Het mooie: we hebben altijd wel een Truckland-vestiging bij jou in de buurt. Want je vindt ons op 16 locaties door heel Nederland. En ook nog in België en Spanje. Waar je ook aan de slag gaat, je werkt altijd aan een of meerdere Truckland-merken: DAF, Fiat Professional, Ginaf, Iveco, TATRA en Maxus. Of het nou gaat om trucks, bestelwagens, getrokken materiaal of op- en aanbouwen. Daarnaast hebben we een eigen bedrijfsschool en een eigen schadewerkplaats. Je merkt het: Truckland is volop in beweging. Bij ons kom je terecht in een prettig, open, informeel en doelgericht bedrijf. Onze kernwaarden? Ambitie, efficiëntie, betrokkenheid, eerlijkheid, oprechtheid en enthousiasme!

Wil jij graag solliciteren?

Zin in iets nieuws binnen Truckland? Dan ontvangen we graag je sollicitatie. Een cv toevoegen is niet verplicht, maar maakt het voor ons wel iets gemakkelijker om jouw sollicitatie te beoordelen. Natuurlijk mag je ook een dag meelopen om te kijken of we een goede match zijn.

Wil je liever eerst iets meer weten over deze functie? Bel dan met onze recruiter Linda van der Sluis via 088 - 5 807 807. Ze vertelt je graag meer over je nieuwe droombaan!

Alle vestigingen

Kies de vestiging het dichtst bij jou in de buurt. Lees hier meer over onze verschillende vestigingen.

Uitgelichte vacatures