Plaatwerker

12-01-2022Zaandam
MBO40 uur

Wat wij bieden

 

Goed salaris

 

Opleidings-
mogelijkheden

 

Behulpzame collega's

 

Uitdagende baan

 

Actieve
personeelsvereniging

Plaatwerker

   12-01-2022  MBO     Zaandam    40 uur

Kun jij niet genoeg krijgen van schadeherstel? Dan kun je als plaatwerker (bedrijfswagens) je hart ophalen in de werkplaats van onze vestiging in Zaandam. Ervoor zorgen dat de beschadigde bedrijfswagens weer strak de weg op gaan: daar ga jij voor!

 

Wat wij bieden

 

 Goed salaris

 

 Opleidingsmogelijkheden

 

 Behulpzame collega's

 

 Uitdagende baan

 

 Actieve personeelsvereniging

 

Schadeherstel is echt jouw ding!

Kun jij niet genoeg krijgen van schadeherstel? Dan kun je als plaatwerker (bedrijfswagens) je hart ophalen in de werkplaats van onze vestiging in Zaandam. Ervoor zorgen dat de beschadigde bedrijfswagens weer strak de weg op gaan: daar ga jij voor!

Dit ga je doen

Het uitvoeren van het uitdeuken, plamuren en strak maken van schadevoertuigen, dit is een grote diversiteit aan bedrijfswagens waaronder trucks, bestelwagens, bussen of campers. Als plaatwerker bij Truckland krijg je een lekker gevarieerde baan. Je bent een echte specialist. Maar je vindt het ook leuk om bij te leren. Belangrijk, want de techniek staat nooit stil. Jij groeit mee met die ontwikkelingen. En daar krijg je bij ons alle ruimte voor met opleidingen en cursussen.

Je bent in staat de richtvloer te bedienen en zorgt voor montage en demontage. Je voert zelfstandig (deel)herstel uit, (de)monteert de aangeboden voertuigen zelfstandig. Je maakt gebruik van technische informatiesystemen. Ook ga je aan de slag met reinigings- en voorbewerkingswerkzaamheden. Je controleert je eigen werkzaamheden zorgvuldig en waar nodig ondersteun je ook jouw collega’s. Je werkt samen met het fijne team van de afdeling Schadeherstel. Schademedewerkers, een receptionist en de werkplaatschef: allemaal collega’s die al net zo gek zijn van voertuigen en techniek als jij.

Dit ben jij

Je bent zelfstandig, leergierig en durft fouten te maken, want daar leer je van. Net zoals je tips van anderen aanneemt. Zo weet je snel jouw weg in de werkplaats te vinden. Je houdt van aanpakken, wacht het werk niet af en bent secuur. Kwaliteit afleveren is voor jou erg belangrijk. Liever er net wat langer over doen en in één keer goed dan te snel en verkeerd.

Verder heb je:

  • Liefst al een paar jaar praktijkervaring in het schadeherstel.
  • De ambitie om jouw kennis en vaardigheden te blijven ontwikkelen.
  • Een flexibele instelling.

Dit krijg je

Een gevarieerde, uitdagende en leuke baan met een goed brutomaandsalaris. Je werkt met collega’s die jouw passie delen voor vracht- en bedrijfswagens en techniek. Die professionele en collegiale sfeer merk je bij ons op de werkvloer. En je krijgt de kans om opleidingen te volgen. Natuurlijk betalen wij die voor je.

Ook mag je rekenen op:

  • Een goede pensioenregeling bij het PMT.
  • Reiskostenvergoeding.
  • 24 verlofdagen én 13 adv-dagen.
  • Een collectieve zorgverzekering bij CZ.
  • Elk jaar leuke uitjes, georganiseerd door de personeelsvereniging van Truckland.

Dit zijn wij

Een compleet pakket aan wegtransportoplossingen voor bedrijfs- en vrachtwagens. Bij Truckland kun jij jouw hart voor techniek ophalen. Het mooie: we hebben altijd wel een Truckland-vestiging bij jou in de buurt. Want je vindt ons op zestien locaties door heel Nederland. En ook nog in België en Spanje. Waar je ook aan de slag gaat, je werkt altijd aan een of meerdere Truckland-merken: DAF, Fiat Professional, Ginaf, Iveco, TATRA, Maxus en Renders. Of het nou gaat om trucks, bestelwagens, getrokken materiaal of op- en aanbouwen. Daarnaast hebben we een eigen bedrijfsschool en een eigen schadewerkplaats. Je merkt het: Truckland is volop in beweging. Bij ons kom je terecht in een prettig, open, informeel en doelgericht bedrijf. Onze kernwaarden? Ambitie, efficiëntie, betrokkenheid, eerlijkheid, oprechtheid en enthousiasme!

Wil jij graag solliciteren?

Zin in iets nieuws binnen Truckland en lijkt deze functie je wel wat? Dan ontvangen we graag je sollicitatie. Een cv toevoegen is niet verplicht, maar maakt het voor ons wel iets gemakkelijker. Natuurlijk mag je ook een dag meelopen om te kijken of we een goede match zijn. Wil je liever eerst iets meer weten over deze functie? Bel dan met onze collega’s van de HR afdeling via 088 - 5 807 807. We vertellen je graag meer over je nieuwe droombaan!

Zaandam

Lees hier binnenkort meer over de unieke werkwijze en sfeer van onze vestiging in Zaandam

Uitgelichte vacatures