Overslaan naar content

New Generation Technician

Kom bij ons werken en kies jouw gereedschap cadeau!

Leid de toekomst van de auto-industrie als New Generation Technician bij Truckland! Hier werk je niet alleen met moersleutels, maar ook met geavanceerde EV software. Ontdek de nieuwste technologieën en word een pionier in je vak.

Neem vandaag nog contact met ons op of bezoek een van onze vestigingen. De koffie staat klaar voor een vrijblijvend gesprek!

Waarom kiezen voor een carrière als New Generation Technician?

Jouw technische carrière:

Bouw een stabiele en veelbelovende toekomst op als New Generation Technician in de automotive industrie. Houd voertuigen draaiende en blijf de wereld in beweging zetten

Jouw betaalde opleiding

Bij Truckland investeren we in jouw groei. Ontwikkel je kennis en vaardigheden met trainingen en opleidingen. Bereik je carrièredoelen en creëer een succesvolle toekomst

Jouw gereedschap cadeau

Als New Generation Technician krijg je een speciaal welkomstcadeau. Kies uit hoogwaardig handgereedschap of een elektrische variant. Speciaal voor jouw thuisgebruik!

Meer weten?

Je bent van harte welkom om vrijblijvend langs te komen bij een van onze vestigingen. Ontvang je liever eerst meer informatie? Laat dan je gegevens achter in het formulier hieronder.

Wacht niet langer en neem de eerste stap naar een spannende en veelbelovende toekomst als New Generation Technician!