Overslaan naar content

Leren en ontwikkelen bij Truckland

Binnen Truckland leiden we vakmensen op. Onze collega’s krijgen ruimschoots mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen, zodat ze altijd op de hoogte zijn van de laatste technische kennis. De techniek staat nooit stil, dus de ontwikkeling van onze mensen blijft ook volop in beweging.

TruckAcademy

Truckland is aangesloten bij TruckAcademy; een samenwerking tussen het (regionale)bedrijfsleven en het ROC en is een initiatief van BOVAG. Het doel van deze samenwerking is het opleiden van nieuwe medewerkers en de instroom in het vakgebied vergroten. Hierdoor is aansluiting tussen school en praktijk gegarandeerd.

Meer weten? Klik op de volgende link

BBL-trajecten voor jongeren

Leren en werken gaan goed samen bij Truckland. Wij geven jonge mensen graag de kans om ‘het truckvak’ in de praktijk te leren. Ben jij op zoek naar een opleiding met baangarantie? Dan kan jij bij Truckland een BBL (Beroeps Begeleidende Leerweg) opleiding starten.

BBL-opleidingen die wij aanbieden zijn: Bedrijfswagentechnicus, Eerste Bedrijfswagenmonteur en Diagnosetechnicus.

Wij werken samen met diverse opleidingen bij jou in de regio en zijn betrokken bij het opleidingsprogramma waardoor er een goede verbinding is tussen school en de praktijk.

Volop ruimte voor jouw ontwikkeling

Truckland Academy

Trots zijn we op onze Truckland Academy. Daarmee leren we onze collega’s van alles. Techniek komt aan bod, maar we verzorgen ook communicatie- en managementtrainingen voor leidinggevenden.

Zij Instromers

Ook voor een zij-instroom traject ben je bij Truckland aan het juiste adres! Je wordt één dag per week opgeleid tot technician en de overige tijd ben je in de praktijk aan de slag in een van onze 19 Truckland werkplaatsen. Hier word je uitstekend begeleid door ervaren monteurs die jou met passie de kneepjes van het vak leren.

Stage bij Truckland

Ook voor stagiairs hebben we voldoende mogelijkheden. Je kunt namelijk stage komen lopen of je gaat aan de slag in de weekenden of vakanties.

Wij zorgen voor een hele leerzame stageperiode, een goede stagevergoeding en begeleiding van ervaren monteurs.

Oog voor de monteur van de toekomst

Truckland is een leerbedrijf. We werken intensief samen met onder meer de HAN, het Summa College, het Koning Willem 1 College en diverse andere MBO scholen. Met deze instellingen ontwikkelen we gezamenlijk de opleidingen. Zo zorgen we ervoor dat wat je leert op school goed aansluit bij de praktijk.