Overslaan naar content

Waarom jij bij ons wil werken!

Word ook Trucklander!

Onze medewerkers vormen het werkelijke kapitaal van ons bedrijf! Truckland is een grote club. Samen zijn we met meer dan 650 collega’s. We zijn bezig met een gezonde groei, dus we kunnen extra mensen goed gebruiken. Vooral die met twee rechterhanden. Nieuwe collega’s ontvangen we met open armen.

Bij Truckland werken we stevig door, maar tegelijkertijd zijn wij Trucklanders pragmatisch en informeel ingesteld en is de sfeer relaxed. Je krijgt vrijheid in de manier waarop jij je werk doet. Wij weten namelijk als geen ander dat er veel manieren zijn om van A naar B te komen.Onze arbeidsvoorwaarden

Een bovengemiddels salaris

Veel mogelijkheiden voor jouw persoonlijke ontwikkeling

Een hecht en gezellig team, waarin samenwerken en elkaar helpen centraal staat.

Werken aan en met de nieuwste technieken

Sollicitatie Proces

Telefonische kennismaking

Binnen 48 uur neem onze recruiter contact met je op om telefonisch kennis te maken

Een eerste gesprek!

Leuk om kennis te maken! In het eerste gesprek ontmoet je jouw leidinggevende en spreek je vaak met een collega uit het team

De 2e ronde

Zijn we allebei enthousiast? Dan volgt er vaak een 2e gesprek waarin je kennis maakt met HR en met nog meer toekomstige colllega's.

Ja ik wil!

Jij bent er uit, je wil graag bij ons aan de slag. Wij zorgen voor een aanbieding die je niet kunt weigeren!

Welkom bij Truckland!

Wat leuk dat je onze collega wordt! Wij maken je contract in orde en zorgen voor een warm welkom bij Truckland

Onze kernwaarden

Ambitieus

Wij zijn een bedrijf dat meer wil doen dan “gewoon goed”. We willen ons blijven verbeteren en ontwikkelen, voor onze klanten en medewerkers. We mogen kritisch zijn, willen altijd beter. Iedere dag opnieuw. Omdat het kan en omdat we het zo willen.

Betrokken

Onze klanten verwachten betrokkenheid. Geen robot of algoritme, maar een Trucklander. Die betrokken is bij zijn vak, de laatste technieken en zijn eigen ontwikkeling. En ook kijkt naar zijn collega’s. Iedereen mag meedenken. We zijn tenslotte samen verantwoordelijk voor wat we doen.

Integer

Bij Truckland doen we wat we zeggen en zeggen we wat we doen. We zijn onszelf en staan open voor verbeteringen. Met respect voor en naar collega’s, leveranciers en klanten. We behandelen mensen en (hun) materialen zoals we zelf behandeld willen worden.

Gedreven

Het drijft ons om de beste te willen zijn binnen ons vakgebied. Een Trucklander heeft recht op persoonlijke ontwikkeling. We leggen de kennis, ervaring en ambitie van elke Trucklander vast om zo de professionele ontwikkeling en het werkplezier van iedereen in de hoogste versnelling te houden.

Ontmoet jouw collega's

esther jansen hr adviseur

Esther Jansen

HR Adviseur

Sam Deckx

Bedrijfsautotechnicus

Marion Pasma

Service adviseur

Klik hier voor nog meer verhalen van Trucklanders