Overslaan naar content

Cheyenne Blom

Cheyenne Blom werkt sinds 1 februari 2022 bij Truckland als Service adviseur. Vanaf 1 mei 2022 heeft zij, door het vertrek van de Servicemanager van haar vestiging, de kans gekregen om door te groeien naar de functie van Aftersales Manager. Ze kijkt hier met een positief gevoel op terug en ze vindt het fijn dat Truckland dat vertrouwen nu al in haar heeft. De regiomanager helpt haar verder op weg en dat vindt ze heel prettig. Daarnaast kan ze iedere collega bellen om geholpen te worden.

 “Tuurlijk zitten er soms ook dingen tegen, maar dat wordt altijd samen opgelost doordat we open en eerlijk met elkaar samenwerken en omdat we iets voor elkaar over hebben.”

Ze voelt zich een manusje van alles door de dag heen, ze doet namelijk veel “hands on” werk. Ze probeert zoveel mogelijk in oplossingen te denken om alles voor elkaar te krijgen. Door haar interne wisseling vervult ze tijdelijk een dubbele functie.  Ze wil graag een duidelijk aanspreekpunt zijn voor klanten. Daarnaast is ze voornamelijk bezig met een verbeterproject rondom de bedrijfsprocessen, vraagt ze werkorders en garanties aan, maakt ze de werkplaats planning, doet ze eindcontroles, monitort ze het proces van het magazijn en coacht ze tussendoor ook nog. Ze is dus de hele dag veelzijdig bezig.