Overslaan naar content

Accountmanager DAF Trucks, Rotterdam

 • Rotterdam, Zuid-Holland
Verkoop & Service

Wat ga je doen?

Lever een klant wat hij nodig heeft, niet wat hij vraagt!

Verkopen en commercie stroomt door jouw aderen! Jij vindt het echt gaaf om als accountmanager DAF Trucks te mogen verkopen. Dit doe je op jouw eigen unieke wijze, waarbij je echt contact maakt met de klant, meedenkt, adviseert en de beste deal sluit! Geen snelle verkooppraatjes maar echte eerlijke klantenbinding, dat is waar jij voor gaat! Interesse? Bel ons of laat een reactie achter via de site!


Wat ga je doen?

Kort gezegd: trucks verkopen, daar draait het om in jouw baan als accountmanager! Bij Truckland in Rotterdam maak jij klanten gelukkig. Nieuwe en bestaande klanten kunnen niet om jou heen en kennen je allemaal. Je bent in deze functie veel op pad en houdt je oren en ogen altijd open voor nieuwe kansen. Het maakt voor jou niet uit of je nou op een netwerkbijeenkomst bent of op een verjaardag staat!


Jij weet jouw klanten te verrassen door in de gesprekken mee te denken, opties en mogelijkheden te benoemen en oprechte interesse te tonen. Na een gesprek met jou is de klant volledig op de hoogte doordat jij hun wensen op de juiste manier weet te vertalen.


Jouw dagen vul je met het actief onderhouden en uitbouwen van assortimenten bij klanten. Je benadert op pro actieve wijze prospects en je draait je hand niet om voor acquisitie. Je maakt offertes en volgt deze op. Je neemt deel in het Klant Contact Centrum, klantendagen en open dagen. Door de gerealiseerde sterke groei en marktpositie in de regio Rotterdam is deze extra positie vrij gekomen. Ben jij het talent die samen met het huidige verkoopteam wil excelleren?


Wat krijg je van ons:

 • Een contract voor 40 uur per week voor de duur van een jaar met de intentie deze hierna om te zetten in een vast contract;
 • Een bedrijfsauto, telefoon en laptop van de zaak;
 • Wij geven je veel ruimte en begeleiding om je verder te ontwikkelen als expert.
 • Wij bieden een uitstekend concurrerend salaris, afgestemd op jouw achtergrond en ervaring;
 • 24 verlofdagen (192 uur) bij een fulltime dienstverband;
 • In juni krijg je 8% vakantiegeld uitbetaald;
 • Jouw pensioen is in goede handen bij het PMT;
 • Gunstige voorwaarden voor jouw zorgverzekering bij CZ waarbij je profiteert van collectieve voordelen op de aanvullende verzekeringen;
 • Een gezellige en actieve personeelsvereniging en lekker vers fruit op de vestigingen.

Als ‘trucklanders’ zijn we behulpzaam en staan voor elkaar klaar. Je krijgt de ruimte om fouten te maken want hierdoor leer je. Successen vieren we. We zijn tenslotte samen verantwoordelijk voor wat we doen, daarom mag iedereen meedenken en om aandacht vragen. Als team zijn we hecht en lachen ook graag met elkaar. Je krijgt de vrijheid om jouw functie naar eigen inzicht te vervullen, wij vinden namelijk dat er geen grotere verspilling is, dan de verspilling van talent.

Zien wij je snel?

Wat neem jij mee?

 • Aantoonbaar hbo werk- en denkniveau.
 • Een achtergrond in (auto)techniek en/of automotive.
 • Ervaring met Dealer Management systemen.
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal zowel in woord als geschrift.

Profiel: Jij bent een junior/medior accountmanager met echte drive skills en de motivatie om je verder te ontwikkelen bij Truckland. Je bent iemand die graag de ontwikkelingen volgt in de Truck & Trailer-branche. Het gesprek ga jij gemakkelijk aan waarbij je goed kunt afstemmen op de ander. Je kunt goed luisteren, doorvragen en samenvatten zodat je de wensen van de klant goed in kaart kunt brengen. Je hebt een klant- en servicegerichte houding en heb je een echte dealmaker mentaliteit, jij weet anderen met jouw enthousiasme te overtuigen. Je bent zelfstandig en hebt een flexibele instelling, alles om de klus te klaren.


Dit zijn wij

Truckland is de meest professionele dealer (DAF, Fiat Professional bedrijfswagens, Iveco en Maxus) binnen onze regio’s en biedt een compleet pakket aan wegtransportoplossingen voor bedrijfswagens en vrachtwagens met in totaal 19 vestigingen in meerdere landen en meer dan 650 medewerkers.


Onze cultuur kenmerkt zicht door een informele, doelgerichte, no nonsens manier van werken oftewel “niet lullen maar poetsen”. We willen natuurlijk dat onze klant snel weer veilig de weg op kan. We houden niet van verrassingen achteraf. Vooraf wel, vinden we leuk.

Onze organisatie is altijd in beweging en bij ons kom je terecht in een prettig, open, informeel en doelgericht bedrijf. Onze kernwaarden zijn ambitie, efficiëntie, betrokkenheid, eerlijkheid, oprechtheid en enthousiasme.


Meer weten? Solliciteren?

Spreekt deze functie jou aan en wil je direct reageren? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton op deze pagina. Wij ontvangen graag jouw CV met een korte motivatie; jij weet ons met jouw skills vast te overtuigen!


Wil je graag eerst meer informatie, vrijblijvend kennismaken of bijv. een dagje meelopen? Bel dan met Ilse Raaijmakers, Corporate recruiter, via 06-39532988. Zij helpt je graag verder!


Details

Op locatie
 • Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland
Verkoop & Service
Truckland

of