Overslaan naar content

Parts Medewerker, Rucphen

 • Rucphen, Noord-Brabant
€ 2.600 - € 3.800 per maandParts & Logistiek

Wat ga je doen?

Breng jouw passie voor caravans en techniek tot leven als Parts Medewerker bij Camperland Vossenhoek!


In het Camperland Mobiledrôme – Vossenhoek Techno Center ben je niet zomaar een parts medewerker. Bij ons heb je een cruciale rol in de werkplaats, omdat de monteurs dankzij jou altijd de juiste onderdelen voor handen hebben. Je bent als het ware een manusje-van-alles waarbij je ondersteuning biedt aan de werkplaats, het magazijn en de receptie.


Wat ga jij doen?

Samen met je collega’s is het jullie taak om ervoor te zorgen dat onderdelen op tijd en compleet worden geleverd of klaar liggen. Alleen dan kunnen wij onze afspraken met de klant nakomen en de service verlenen die onze klanten van ons gewend zijn.

Een greep uit jouw werkzaamheden:

 • het bestellen, ontvangen en verwerken van onderdelen en accessoires,
 • zorgen dat de voorraden aangevuld zijn en dit bijhouden,
 • actief verkopen van onderdelen aan de balie,
 • verwerken van bestellingen inclusief de webshopbestellingen,
 • zorgen voor de inkoop van lokale onderdelen,
 • het beheren van de inkoopadministratie,
 • het assisteren van jouw collega monteurs bij het vinden van de juiste goederen via de monteursbalie.

Kortom: alles om ervoor te zorgen dat elk onderdeel op tijd geleverd kan worden. Want: hoe sneller een klant zijn onderdelen heeft, des te sneller hij weer op pad kan met zijn caravan! Daarnaast heb je ook een ondersteunende rol voor de receptie en de chef werkplaats. Jij gaat je dus al snel onmisbaar voelen! Als ‘Camperlanders’ zijn we behulpzaam en staan voor elkaar klaar. Je krijgt de ruimte om fouten te maken want hierdoor leer je. Successen vieren we. We zijn tenslotte samen verantwoordelijk voor wat we doen, daarom mag iedereen meedenken en om aandacht vragen.

Zien wij je snel?

Wat neem jij mee als Parts Medewerker?

 • MBO diploma richting logistiek of soortgelijk, of MBO werk- en denkniveau verkregen door ervaring en gerichte trainingen in dit vakgebied;
 • Minimaal 3-5 jaar werkervaring in een soortgelijke rol
 • Stress bestendig, communicatief sterk en zelfstandig. 

Natuurlijk ben jij klantgericht, klantvriendelijk, stressbestendig en heb je oog voor details. Deze kenmerken heb jij van nature, dus maak er gebruik van! Verder beschik je over goede communicatieve vaardigheden en heb je gevoel voor coördinatie, controleren, adviseren en plannen. Maar boven al: service is jou op het lijf geschreven. En: jij bent pas tevreden als de klant tevreden is!


Dit zijn wij

Camperland Mobiledrôme, onderdeel van Truckland Group BV sinds 2021, is al meer dan 30 jaar een toonaangevend bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in campers. Camperland Mobiledrôme is een van de weinige full service camper dealers van Nederland. Onze fantastische showroom bij Roosendaal (West Brabant) toont een compleet assortiment nieuwe en tweedehands campers onder één dak. Naast de nieuwe en occasion campers hebben wij ook een zeer uitgebreide eigen werkplaats. Hier kunnen wij al het onderhoud aan uw kampeerauto uitvoeren. Ook reparaties, op- en inbouw van camper-accessoires en de APK voeren wij uit. Als magazijnmedewerker/ backoffice medewerker, kom je te werken in de werkplaats aan Korte Hei 37 te Rucphen. In dit ‘Techno Center’ – zoals wij onze werkplaatsen noemen – ligt de focus op onderhoud en reparatie van caravans en schadeherstel van caravans en campers.


Meer weten? Solliciteren?

Spreekt deze functie jou aan en wil je direct reageren? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton op deze pagina. Wij ontvangen graag jouw CV met een korte motivatie. Bij vragen bel met Ilse Raaijmakers Corporate Recruiter via 06-39532988 of stuur je cv met motivatie naar werkplaats@mobiledrome.nl. Wil je graag een dag meelopen? Dat kan! Bel of mail naar de mogelijkheden.


Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld. Toegestuurde profielen worden door ons gezien als persoonlijke sollicitaties.

Details

Op locatie
 • Rucphen, Noord-Brabant, Nederland
€ 2.600 - € 3.800 per maand
Parts & Logistiek
Camperland

of