Overslaan naar content

Caravan Monteurs De Vossenhoek, locatie Rucphen

 • Rucphen, Noord-Brabant
Techniek

Wat ga je doen?

Wij, Camperland caravans en recreatie De Vossenhoek (onderdeel van Truckland), zoeken caravanmonteurs voor onze werkplaats in Rucphen! Of in ieder geval iemand die kennis heeft van carrosserie techniek, schade herstel, installatietechniek, elektrotechniek of timmerwerk. Ongetwijfeld kun jij ons met een van die werkzaamheden helpen!

Iets voor jou? Dan zorgen wij ervoor dat je je verder kunt ontwikkelen tot een volwaardig caravanmonteur die van alle markten thuis is. Als jij de man/vrouw bent die wij zoeken, lees dan vooral verder!


Wat ga je bij ons doen?

Het vak caravanmonteur is niet in één begrip te vatten. Als caravanmonteur moet je over verschillende kwaliteiten beschikken, zoals hierboven al beschreven. Er komt zo veel kijken bij onderhoud en reparaties aan een caravan.


Een belangrijk kenmerk van je werk als caravanmonteur is dat je zelf de creativiteit moet hebben om de juiste oplossingen te vinden. Verschillende schades vragen nou eenmaal om verschillende oplossingen en bij het op- en inbouwen van accessoires wordt behendigheid – en soms zelfs lenigheid – gevraagd. Maar jij wordt juist enthousiast van dergelijke uitdagingen!


Ook het uitvoeren van bijvoorbeeld BOVAG beurten behoord tot onze werkzaamheden. Jij bent er verantwoordelijk voor dat de caravans tiptop in orde de werkplaats weer verlaten en onze klanten met een veilig gevoel op vakantie kunnen. Want zeg nou zelf: er is toch niks vervelender dan problemen krijgen tijdens je vakantie?

Wat krijg je ervoor terug?

 • Afwisselend en uitdagend werk, want geen dag is het zelfde en geen enkele oplossing is kant-en-klaar beschikbaar.
 • Een jaarcontract voor 32-38 (fulltime werkweek is maximaal 38 uur) uur per week met de intentie deze hierna om te zetten naar een vast contract.
 • Een reiskostenvergoeding van €0,23 per kilometer (tot 10 km enkele reis is niet vergoed).
 • 24 verlofdagen (192 uur) bij een fulltime dienstverband met de mogelijkheid om extra verlofdagen bij te kopen.
 • In juni krijg je 8% vakantiegeld uitbetaald,
 • Jouw pensioen is in goede handen bij het PMT.
 • Gunstige voorwaarden voor jouw zorgverzekering bij CZ waarbij je profiteert van collectieve voordelen op de aanvullende verzekeringen.
 • Een actieve personeelsvereniging zodat je ook buiten werktijd met je collega’s kunt genieten van gezelligheid en ontspanning.
 • Dagelijks vers fruit op de vestigingen om jouw werkdagen gezond en energiek door te komen.

Zien wij je snel?

Welke kwaliteiten bezit jij?

Je bent een topper met technisch inzicht en de wil om zich door te ontwikkelen. Erg belangrijk is oog voor detail en vooral passie voor kwaliteit. Natuurlijk ben jij echt een oplossingsgerichte denker en weet je voor de meest complexe situaties toch de meest eenvoudige oplossing te bedenken. Je werkt nauwkeurig en secuur, want zelfs een kleineut kan voor de klant grote gevolgen hebben. Maar ook niet onbelangrijk: we hebben een gezellig team waar jij in past en als team mee kunt samenwerken.

Dit zijn wij

Camperland Mobiledrôme, onderdeel van Truckland Group BV sinds 2021, is al meer dan 30 jaar een toonaangevend bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in campers. Camperland Mobiledrôme is een van de weinige full service camper dealers van Nederland. Onze fantastische showroom bij Roosendaal (West Brabant) toont een compleet assortiment nieuwe en tweedehands campers onder één dak. Naast de nieuwe en occasion campers hebben wij ook een zeer uitgebreide eigen werkplaats. Hier kunnen wij al het onderhoud aan uw kampeerauto uitvoeren. Ook reparaties, op- en inbouw van camper-accessoires en de APK voeren wij uit. Als Caravan Monteur, kom je te werken in de werkplaats aan Korte Hei 37 te Rucphen. In dit ‘Techno Center’ – zoals wij onze werkplaatsen noemen – ligt de focus op onderhoud en reparatie van caravans en schadeherstel van caravans en campers.


Heb jij interesse om bij ons te komen werken?

Dan nodigen wij je graag uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek!  Of je nu een starter bent of al 25 jaar ervaring hebt, wij komen graag met jou in contact. Stuur jouw gegevens in via de sollicitatiebutton of mail naar werkplaats@vossenhoek.nl en wie weet zit jij binnenkort bij ons aan tafel! 

Details

Op locatie
 • Rucphen, Noord-Brabant, Nederland
Techniek
Camperland

of