Overslaan naar content

Corporate Recruiter (hybride)

 • Eindhoven, Noord-Brabant
 • Amsterdam, Noord-Holland
 • Rotterdam, Zuid-Holland
+2 meer
€ 2.969 - € 4.511 per maandStaf en ondersteunende diensten

Wat ga je doen?

Oplossingsgericht, doelgericht, creatief en initiatief; dit zijn de woorden die jou typeren!

Een mooie basis voor recruitment is binnen Truckland reeds gelegd. Jij vind het gaaf om dit verder uit te bouwen en te stroomlijnen. Een gespreid bedje is niet wat jij zoekt, jij wilt uitdaging en zelf zaken goed neerzetten en optimaliseren. Truckland is een open organisatie waar je veel vrijheid krijgt en waar jouw collega’s goed met je samenwerken om vacatures snel in te vullen. Ga jij samen met je collega de werving voor Truckland perfectioneren?


Wat ga je doen?

We hebben de afgelopen maanden hard gewerkt aan een goede basis voor recruitment binnen Truckland. Zo hebben we een nieuw recruitmentsysteem ingericht (Recruitee) met een nieuwe werkenbij site. Ook is er een EVP (Employer Value Proposition) uitgevoerd om daarmee de arbeidsmarktcommunicatie goed neer te kunnen zetten. Hier kun jij verder op bouwen.


Vanaf hier willen we graag verder bouwen met twee vaste recruiters. Aan jullie samen de mooie taak om samen de recruitmentactiviteiten op te pakken en te optimaliseren. Samen gaan jullie de functie en overige taken/ interesses onderling verdelen, denk bijvoorbeeld aan online campagnes, deelname aan beurzen/open dagen, onboarding, procesoptimalisatie e.d.


In deze rol verzorg je de werving en (eerste) selectie van kandidaten in jouw regio. Je doet doelgroeponderzoek, maakt wervende teksten op basis van een zorgvuldige intake, je doet een eerste (telefonische) selectie en regelt de gesprekken. Soms sluit je zelf ook aan bij de gesprekken. Jij zorgt ervoor dat kandidaten zich gezien en gehoord voelen en volgt kandidaten van start tot aanname op jouw eigen unieke manier. 


Je werkt ook regelmatig samen met de afdeling Marketing voor het bedenken en uitzetten van (online) campagnes, het coördineren van beurzen, open dagen of informatie bijeenkomsten.


Je krijgt in deze functie met alle facetten van recruitment te maken en de leidinggevenden zien allen het belang van recruitment. Zij werken dan ook heel prettig met je samen om tot een goed en snel resultaat te komen. Het is een open en informele organisatie met toegankelijke collega’s in een bijzondere (truck)werkomgeving.


Wat krijg je van ons:

 • Een contract voor 32-40 uur per week voor de duur van een jaar met de intentie deze hierna om te zetten in een vast contract.
 • Je kunt in deze rol hybride werken met de vrijheid om de werkzaamheden op jouw eigen manier in te richten.
 • Wij bieden een salaris van minimaal 2.969,-- en maximaal 4.511,-  afgestemd op jouw achtergrond en ervaring. 
 • Naast jouw salaris ontvang je een interessante maandelijkse bonusregeling.
 • Ruime opleidingsmogelijkheden.
 • Een reiskostenvergoeding van € 0,23 per km en reizen met het OV wordt volledig vergoed;
 • 24 verlofdagen (192 uur) bij een fulltime dienstverband met de mogelijkheid om extra verlofdagen bij te kopen;
 • In juni krijg je 8% vakantiegeld uitbetaald;
 • Jouw pensioen is in goede handen bij het PMT.

Zien wij je snel?

Wat neem jij mee? 

 • Hbo werk- en denkniveau door opleiding of ervaring;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring als Corporate Recruiter, bij voorkeur in de automotive/techniek;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Met jouw recruitment ervaring ben je een ster in het aanspreken en bereiken van de juiste doelgroepen. Je bent een gestructureerde, enthousiaste professional die creativiteit en initiatief toont. Je bent een kei in het schrijven van vacatureteksten en online uitingen (in het Nederlands).


Dit zijn wij

Onze organisatie is altijd in beweging en bij ons kom je terecht in een prettig, open, informeel en doelgericht bedrijf. Onze kernwaarden zijn ambitie, efficiëntie, betrokkenheid, eerlijkheid, oprechtheid en enthousiasme. De cultuur kenmerkt zicht door een informele, doelgerichte, no nonsens manier van werken oftewel “niet lullen maar poetsen”. We willen natuurlijk dat onze klant snel weer veilig de weg op kan. We houden niet van verrassingen achteraf. Vooraf wel, vinden we leuk.

Truckland is de meest professionele dealer binnen onze regio’s en biedt een compleet pakket aan wegtransportoplossingen voor bedrijfswagens en vrachtwagens met in totaal 19 vestigingen in meerdere landen en meer dan 650 medewerkers.


Meer weten? Solliciteren?

Spreekt deze functie jou aan en wil je direct reageren? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton op deze pagina. Wij ontvangen graag jouw CV met een korte motivatie. We kunnen jouw sollicitatie helaas niet in behandeling nemen indien je geen Nederlands spreekt.

Wil je graag eerst meer informatie, vrijblijvend kennismaken of bijv. een dagje meelopen? Bel dan met Ilse Raaijmakers, Corporate recruiter via 06-39532988 of stuur je cv naar werken@truckland.nl. Zij helpt je graag verder!


Sollicitatieprocedure

Je krijgt binnen 3-5 werkdagen bericht van ons. Passende kandidaten nodigen wij direct uit voor een eerste gesprek. De procedure bestaat uit twee gesprekken. Bij een positieve uitkomst van beide kanten, volgt een voorstel met de arbeidsvoorwaarden. Een online assessment (persoonlijkheidsvragenlijst en capaciteitentest) kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Details

Hybride
 • Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland
 • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
 • Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland
+2 meer
€ 2.969 - € 4.511 per maand
Staf en ondersteunende diensten
Truckland

of