Overslaan naar content

Diagnose Specialist, Acht

 • Eindhoven, Noord-Brabant
€ 2.800 - € 4.300 per maandTechniek

Wat ga je doen?

Jij? Jij stopt niet voor je het probleem hebt gevonden en opgelost!

Onderzoekend, leergierig en op de hoogte van de laatste technieken; jij hebt het in je! Als echte probleemoplosser ga jij een technische uitdaging niet uit de weg. Belangrijk, want de meest uitdagende en lastige storingen komen bij jou terecht. Gaat jouw monteurshart daar ook sneller van kloppen? Check dan snel de vacature en word ook Trucklander! Wij hebben altijd mogelijkheden op onze vestigingen in Noord Brabant. De vestigingen bevinden zich in Eindhoven, Acht, Son, Veghel, Den Bosch en Tilburg. Waar zou jij graag willen werken?

Wat ga je doen?

Jij weet storingen vakkundig op te lossen. Hoe complexer en geavanceerder de techniek in lichte en zware bedrijfswagens, hoe leuker jij het vindt! Na het uitlezen, testen en doormeten van de storing kom je met een goed reparatieadvies, waarna je collega-monteurs aan de slag kunnen. Of je lost het probleem zelf op, dat kan natuurlijk ook.


Jij hebt eer van je werk als Diagnosetechnicus/ Technisch Specialist. Als jij een snelle en duidelijke diagnose weet te stellen, kan de klant weer snel de weg op. En dat is gaaf! Voor dit werk is echt veel technische kennis nodig. Jij ziet het dan ook als uitdaging om elke dag met de nieuwste technieken bezig te zijn en je erin te verdiepen. Hoe complexer en geavanceerder, hoe leuker het is.


Je krijgt de reparatieverzoeken door van de service adviseur. Soms schakel je ook zelf met de chauffeur voor het stellen van een goede diagnose. Dit helpt je om beter te begrijpen wat precies de klacht is. Die informatie breng je vervolgens over op de chef en je collega's. Jouw collega-monteurs weten je te vinden voor advies, wat jij ook graag geeft.


Zo nu en dan draai je een 24-uursdienst. Hierbij regel je de storingen waarbij je sleutelt langs de weg en onze chauffeurs weer de weg op helpt.


Als 'trucklanders' zijn we behulpzaam en staan voor elkaar klaar. Je krijgt de ruimte om fouten te maken, want hierdoor leer je. Successen vieren we. We zijn tenslotte samen verantwoordelijk voor wat we doen, daarom mag iedereen meedenken en om aandacht vragen. Als team zijn we hecht en lachen ook graag met elkaar. Je krijgt de vrijheid om jouw functie naar eigen inzicht te vervullen, wij vinden namelijk dat er geen grotere verspilling is, dan de verspilling van talen

Zien wij je snel?

Wat krijg je bij ons

 • Een contract voor 36 – 40 uur per week voor de duur van een jaar met de intentie deze hierna om te zetten in een vast contract.
 • Wij bieden een prima salaris, afgestemd op jouw achtergrond en ervaring.
 • Ruime opleidingsmogelijkheden binnen jouw vakgebied. Wil je graag je vrachtwagenrijbewijs halen? Dat mag ook!
 • Een reiskostenvergoeding van € 0,21 per km. Reizen met het OV wordt volledig vergoed;
 • 24 verlofdagen (192 uur) bij een fulltime dienstverband met de mogelijkheid om extra verlofdagen bij te kopen;
 • In juni krijg je 8% vakantiegeld uitbetaald;
 • Jouw pensioen is in goede handen bij het PMT;
 • Gunstige voorwaarden voor jouw zorgverzekering bij CZ waarbij je profiteert van collectieve voordelen op de aanvullende verzekeringen;
 • Een actieve personeelsvereniging zodat je ook buiten werktijd met je collega's kunt genieten van gezelligheid en ontspanning;
 • Dagelijks vers fruit op de vestigingen om jouw werkdagen gezond en energiek door te komen.


Wat neem je me

 • Een mbo-4 diploma technisch specialist bedrijfsauto's.
 • In bezit van een APK 1- en 2-diploma en de digitale-tachograafbevoegdheid. Zo niet, dan betalen wij die opleidingen gewoon voor je.
 • Rijbewijs B en C, of je haalt op onze kosten alsnog je vrachtwagenrijbewijs.


Interesse? Solliciteren?

Spreekt deze functie jou aan en wil je direct reageren? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton op deze pagina. Wij ontvangen graag jouw CV. Je kunt jouw CV ook mailen naar werken@truckland.nl.


Wil je eerst graag meer informatie, vrijblijvend kennismaken of bijv. een dagje meelopen op een van de vestigingen? Bel dan met Ilse Raaijmakers Corporate Recruiter via 06-39532988 of mail naar werken@truckland.nl.

Details

Op locatie
 • Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland
€ 2.800 - € 4.300 per maand
Techniek
Truckland

of