Overslaan naar content

Medewerker Personeelsadministratie, (24 - 32 uur per week), Tilburg

 • Tilburg, Noord-Brabant
Staf en ondersteunende diensten

Wat ga je doen?

Truckland groeit en daarom zijn we op zoek naar een enthousiaste en toegewijde Medewerker Personeelsadministratie om ons HR-team in Tilburg te versterken. Als Medewerker Personeel- en salarisadministratie speel je een essentiële rol bij het ondersteunen van onze organisatie op het gebied van personeelsaangelegenheden en algemene HR-processen.

 • Personeels- en salarisadministratie: Samen met één andere collega, zorg je voor een volledig correcte en tijdige verwerking van de personeels- en salarisadministratie. Je voert personeelsmutaties in AFAS in en voert daarop controle uit om nauwkeurigheid te waarborgen.
 • Salarisberekeningen en controle: Je bent verantwoordelijk voor het maken en controleren van proforma salarisberekeningen en werkgeversverklaringen. Daarnaast verwerk en controleer je maandelijkse loonmutaties en realiseer je procesbeschrijvingen om ervoor te zorgen dat alles accuraat is.
 • Naleving van wet- en regelgeving: Je zorgt ervoor dat de personeels- en salarisadministratie voldoet aan de geldende wet- en regelgeving, evenals interne richtlijnen en procedures. Hierbij zorg je ook dat je up to date bent met kennis van de huidige CAO en het personeelshandboek.
 • Instroom, doorstroom en uitstroom van personeel: Je voert taken uit met betrekking tot de instroom (onboarding), doorstroom en uitstroom van personeel, waaronder administratieve handelingen en communicatie.
 • Aanspreekpunt voor HR-vragen: Je fungeert als aanspreekpunt voor medewerkers en leidinggevende met vragen over personeelsbeleid, -procedures en salaris gerelateerde vragen, waarbij je hen voorziet van duidelijke en nauwkeurige informatie.
 • Termijnbewaking en acties ondernemen: Je bewaakt en signaleert termijnen, zoals jubilea en afloop van aanstellingen, via het interne systeem (Insite) en onderneemt tijdig actie indien nodig.
 • Pensioenadministratie: Je houdt de pensioenadministratie up-to-date, waarbij je ervoor zorgt dat alle relevante gegevens correct worden bijgehouden en verwerkt.
 • Overige ondersteunende administratieve taken: Naast bovengenoemde taken voer je ook andere ondersteunende administratieve HR- en salariswerkzaamheden uit, zoals vereist door de organisatie.

Kortom, als Medewerker Personeelsadministratie speel je een cruciale rol bij het ondersteunen van verschillende aspecten van het personeelsbeheer binnen Truckland, met als doel ervoor te zorgen dat alle processen soepel verlopen en dat medewerkers de nodige ondersteuning ontvangen.


Dit krijg je van ons

 • Een contract voor 24-32 uur per week voor de duur van een jaar met de intentie deze hierna om te zetten in een vast contract.
 • Wij bieden een goed salaris afgestemd op jouw achtergrond en ervaring.
 • Vrijheid om de werkzaamheden op jouw eigen manier in te richten.
 • We bieden ruime opleidingsmogelijkheden.
 • Een reiskostenvergoeding van € 0,23 per km en reizen met het OV wordt volledig vergoed;
 • 24 verlofdagen (192 uur) bij een fulltime dienstverband met de mogelijkheid om extra verlofdagen bij te kopen;
 • In juni krijg je 8% vakantiegeld uitbetaald;
 • Jouw pensioen is in goede handen bij het PMT.

Je werkt met collega’s die jouw passie en kennis delen voor het HR vak. Die professionele, open en collegiale sfeer merk je bij ons op de werkvloer. In Tilburg werk je nauw samen met één collega, je overige HR collega's werken door heel Nederland.


Zien wij je snel?

Wat neem jij mee?

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Beschikbaar voor 24-32 uur per week;
 • Minimaal 1 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
 • Goede kennis van de Nederlandse wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsrecht en cao's;
 • Accuraat, discreet, stressbestendig en proactief;
 • Woonachtig in de omgeving van Tilburg.

Je bent een ster in communicatie, zowel schriftelijk als mondeling, en je hebt ervaring met HR-systemen, bij voorkeur AFAS. Jouw aanpak is proactief en je kunt goed zelfstandig werken. Je bent iemand die zich goed weet om te gaan met tegengestelde belangen en ervaring met ingewikkelde vraagstukken.


Dit zijn wij

Onze organisatie is altijd in beweging en bij ons kom je terecht in een prettig, open, informeel en doelgericht bedrijf. Onze kernwaarden zijn ambitie, efficiëntie, betrokkenheid, eerlijkheid, oprechtheid en enthousiasme. De cultuur kenmerkt zicht door een informele, doelgerichte, no nonsens manier van werken oftewel “niet lullen maar poetsen”. We willen natuurlijk dat onze klant snel weer veilig de weg op kan. We houden niet van verrassingen achteraf. Vooraf wel, vinden we leuk.


Truckland is de meest professionele dealer binnen onze regio’s en biedt een compleet pakket aan wegtransportoplossingen voor bedrijfswagens en vrachtwagens met in totaal 19 vestigingen in meerdere landen en meer dan 650 medewerkers.


Meer weten? Solliciteren?

Spreekt deze functie jou aan en wil je direct reageren? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton op deze pagina. Wij ontvangen graag jouw CV met een korte motivatie. Wil je graag meer informatie, eerst vrijblijvend kennismaken of bijv. een dagje meelopen? Bel dan met Ilse Raaijmakers Corporate Recruiter via 06-39532988 of mail naar werken@truckland.nl. Zij helpt je graag verder!


Sollicitatieprocedure

Je krijgt binnen 3-5 werkdagen bericht van ons. Passende kandidaten nodigen wij direct uit voor een eerste gesprek. De meeste procedures bestaan uit twee gesprekken. Bij een positieve uitkomst van beide kanten, volgt een voorstel met de arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van de functie kan een online assessment (persoonlijkheidsvragenlijst en capaciteitentest) onderdeel uitmaken van de procedure.


We sluiten de vacature zodra wij onze nieuwe collega hebben gevonden. Wacht dus niet met reageren maar solliciteer direct! We horen graag van je.

Details

Op locatie
 • Tilburg, Noord-Brabant, Nederland
Staf en ondersteunende diensten
Truckland

of