Overslaan naar content

Medewerker Crediteurenbeheer, Rotterdam-Zuid

 • Rotterdam, Zuid-Holland
€ 2.600 - € 4.300 per maandStaf en ondersteunende diensten

Wat ga je doen?

Heb jij oog voor detail, hou je van cijfers en pak je graag zelfstandig zaken op? Zoek je een team waarin je jezelf mag zijn? Check dan deze vacature voor medewerker crediteuren bij Truckland!


Voor onze financiële afdeling op onze Truckland vestiging in Rotterdam Zuid zijn we op zoek naar een ervaren medewerker crediteuren. Vanuit een proactieve en praktische houding draag je bij aan de verdere ontwikkeling van onze organisatie, daar krijg jij energie van! Er zijn inmiddels veel stappen gemaakt, maar er is altijd ruimte voor verbetering en verdere professionalisering. Helemaal jouw ding? Lees dan zeker verder. 


Wat ga je doen?

Samen met jouw collega’s draag je zorg voor de dagelijkse verwerking van binnenkomende facturen in de financiële administratie. Je verzorgt periodiek diverse betalingen, beoordeelt of incasso’s juist verwerkt zijn en je stelt diverse periodieke rapportages op. Ook codeer je facturen en zet deze op de juiste kostenplaats en grootboekrekening. Waar nodig en mogelijk los je zelfstandig knelpunten op en draag je verbeterpunten aan. Ook neem je deel aan projecten om de processen op de financiële administratie te verbeteren.


Over jou: Je hebt veel plezier in je vak en straalt dit ook uit. Jouw aanstekelijke enthousiasme zorgt ervoor dat op de soms serieuze momenten de mensen op een passende manier in beweging krijgt. Je laat je daarnaast, in de directe transportwereld, niet van de wijs brengen.

De gehele financiële afdeling bestaat uit 4 fte op debiteurenbeheer, 9 fte bij crediteuren- & voertuigadministratie en de afdeling grootboek & controlling bestaat uit respectievelijk 4 fte en 3 fte. Er zijn daarnaast 3 teamleiders voor de verschillende onderdelen en een manager Finance & Control.


Als team zijn we hecht en lachen ook graag met elkaar. Je krijgt de vrijheid om jouw werkzaamheden naar eigen inzicht te vervullen. Als ‘trucklanders’ zijn we behulpzaam en staan voor elkaar klaar. Je krijgt de ruimte om fouten te maken want hierdoor leer je. Successen vieren we. We zijn tenslotte samen verantwoordelijk voor wat we doen, daarom mag iedereen meedenken en om aandacht vragen.


Wat krijg je van ons:

 • Een contract voor 32 - 40 uur per week voor de duur van een jaar met de intentie deze hierna om te zetten in een vast contract.
 • We werken graag samen op kantoor en bieden je ook de mogelijkheid om 1 dag per week thuis te werken.
 • Wij bieden een goed en concurrerend salaris, afgestemd op jouw ervaring.
 • Een reiskostenvergoeding van € 0,23 per km en reizen met het OV wordt volledig vergoed;
 • 24 verlofdagen (192 uur) bij een fulltime dienstverband met de mogelijkheid om extra verlofdagen bij te kopen;
 • In juni krijg je 8% vakantiegeld uitbetaald;
 • Jouw pensioen is in goede handen bij het PMT;
 • Gunstige voorwaarden voor jouw zorgverzekering bij CZ waarbij je profiteert van collectieve voordelen op de aanvullende verzekeringen;
 • Een actieve personeelsvereniging zodat je ook buiten werktijd met je collega’s kunt genieten van gezelligheid en ontspanning;
 • Dagelijks vers fruit op de vestigingen om jouw werkdagen gezond en energiek door te komen.

Zien wij je snel?

Wat neem je mee?
 • HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Een sterk ontwikkeld analytisch vermogen en grote mate van nauwkeurigheid;
 • Woonachtig in de omgeving van Rotterdam en beschikking over eigen vervoer;
 • Bij voorkeur ervaring met Microsoft Navision.

Profiel: je bent een goede sparringpartner voor de teamleider, legt gemakkelijk contact en je bent betrouwbaar. Je schakelt gemakkelijk tussen de diverse werkzaamheden, je stelt de juiste vragen en beantwoord binnenkomende vragen op een service gerichte manier.


Dit zijn wij

Truckland is de meest professionele dealer binnen onze regio’s en biedt een compleet pakket aan wegtransportoplossingen voor bedrijfswagens en vrachtwagens met in totaal 19 vestigingen in meerdere landen en meer dan 650 medewerkers.

Onze cultuur kenmerkt zicht door een informele, doelgerichte, no nonsens manier van werken oftewel “niet lullen maar poetsen”. We willen natuurlijk dat onze klant snel weer veilig de weg op kan. We houden niet van verrassingen achteraf. Vooraf wel, vinden we leuk.

Onze organisatie is volop in beweging en bij ons kom je terecht in een prettig, open, informeel en doelgericht bedrijf. Onze kernwaarden zijn ambitie, efficiëntie, betrokkenheid, eerlijkheid, oprechtheid en enthousiasme.


Meer weten? Solliciteren?

Spreekt deze functie jou aan en wil je direct reageren? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton op deze pagina. We ontvangen graag jouw CV met motivatie. We sluiten de vacature zodra wij onze nieuwe collega hebben gevonden. Wacht dus niet met solliciteren maar reageer direct.


Wil je graag eerst meer informatie, vrijblijvend kennismaken of bijv. een dagje meelopen? Bel dan met Ilse Raaijmakers, Corporate recruiter via 06-39532988. Zij helpt je graag verder!


Sollicitatieprocedure

Je krijgt binnen 3-5 werkdagen bericht van ons. Passende kandidaten nodigen wij direct uit voor een eerste gesprek. De meeste procedures bestaan uit twee gesprekken. Bij een positieve uitkomst van beide kanten, volgt een voorstel met de arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van de functie kan een online assessment (persoonlijkheidsvragenlijst en capaciteitentest) onderdeel uitmaken van de procedure.

We sluiten de vacature zodra wij onze nieuwe collega hebben gevonden. Wacht dus niet met reageren maar solliciteer direct! We horen graag van je.

Details

Op locatie, Hybride
 • Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland
€ 2.600 - € 4.300 per maand
Staf en ondersteunende diensten

of