Overslaan naar content

Medewerker Debiteurenbeheer, Rotterdam-Zuid

 • Rotterdam, Zuid-Holland
€ 2.600 - € 4.300 per maandStaf en ondersteunende diensten

Wat ga je doen?

Ben jij op je best in een drukke, snel veranderende omgeving waar je een belangrijke rol speelt in de administratieve processen? We zoeken een medewerker debiteurenbeheer voor onze financiële afdeling in Truckland Rotterdam-Zuid. Of je nu als MBO’er ruime ervaring hebt op een debiteurenafdeling of als startende HBO’er juist wilt groeien in dit vakgebied, je bent van harte welkom om bij ons de kneepjes van het vak te leren!


Wat ga je doen?

Jij bent samen met jouw 4 collega’s verantwoordelijk voor het debiteurenbeheer binnen Truckland. Jouw takenpakket als medewerker debiteurenbeheer bestaat onder andere uit:


 • telefonisch innen van openstaande vorderingen;
 • versturen van rekeningoverzichten en aanmaningen;
 • in overleg afspreken van betalingsregelingen bij openstaande vorderingen;
 • ondersteunen bij het uitvoeren van diverse administratieve werkzaamheden;
 • het mede opstellen van diverse (periodieke) rapportages en overzichten;
 • bewaken van de voortgang en het aandragen van verbeteringen van de procedures en werkprocessen;
 • opschonen van de debiteurenkaart + Intercompany posities oplossen;
 • het monitoren en bewaken van incasso- en deurwaarderstrajecten.

De gehele financiële afdeling bestaat uit: 4 fte op debiteurenbeheer, 9 fte bij crediteuren- & voertuigadministratie en de afdeling grootboek & controlling bestaat uit respectievelijk 4 fte en 3 fte. Er zijn daarnaast 3 teamleiders voor de verschillende onderdelen en een manager Finance & Control. Als team zijn we hecht en lachen ook graag met elkaar. Je krijgt de vrijheid om jouw werkzaamheden naar eigen inzicht te vervullen. Als ‘trucklanders’ zijn we behulpzaam en staan voor elkaar klaar. Je krijgt de ruimte om fouten te maken want hierdoor leer je. Successen vieren we. We zijn tenslotte samen verantwoordelijk voor wat we doen, daarom mag iedereen meedenken en om aandacht vragen.


Wat bieden wij je?

 • Een contract voor 24 - 40 uur per week voor de duur van een jaar met de intentie deze hierna om te zetten in een vast contract. We horen graag voor hoeveel uur je beschikbaar bent.
 • Wij bieden een goed en concurrerend salaris, afgestemd op jouw achtergrond en ervaring.
 • We werken graag samen met elkaar op kantoor en we bieden daarnaast de mogelijkheid om een dag per week thuis te werken.
 • Een reiskostenvergoeding van € 0,23 per km en reizen met het OV wordt volledig vergoed.
 • 24 verlofdagen (192 uur) bij een fulltime dienstverband met de mogelijkheid om extra verlofdagen bij te kopen.
 • In juni krijg je 8% vakantiegeld uitbetaald.
 • Jouw pensioen is in goede handen bij het PMT.
 • Gunstige voorwaarden voor jouw zorgverzekering bij CZ waarbij je profiteert van collectieve voordelen op de aanvullende verzekeringen.
 • Een actieve personeelsvereniging zodat je ook buiten werktijd met je collega’s kunt genieten van gezelligheid en ontspanning.
 • Dagelijks vers fruit op de vestigingen om jouw werkdagen gezond en energiek door te komen.

Zien wij je snel?

Wat neem je mee?

 • Je beschikt over een mbo diploma op administratief/economisch gebied mét ruime ervaring in genoemde werkzaamheden of
  je bent een starter met een relevant diploma op hbo niveau;
 • je hebt gedegen kennis van Microsoft Office programma’s (Word, Excel, Outlook).
 • Je bent, in verband met de bereikbaarheid van de locatie, in het bezit van eigen vervoer.

Profiel: je bent een enthousiaste teamspeler met een passie voor cijfers, iemand die nauwkeurig werkt, altijd kijkt hoe iets nog beter kan en op vriendelijke en professionele wijzen de klant te woord staat. Je bent duidelijk in jouw communicatie waarbij je de klantrelatie nooit uit het oog verliest. Kwaliteit en service gericht met een beetje pit, dat ben jij!


Dit zijn wij

Onze cultuur kenmerkt zicht door een informele, doelgerichte, no nonsens manier van werken oftewel “niet lullen maar poetsen”. We willen natuurlijk dat onze klant snel weer veilig de weg op kan. We houden niet van verrassingen achteraf. Vooraf wel, vinden we leuk.

Onze organisatie is volop in beweging en bij ons kom je terecht in een prettig, open, informeel en doelgericht bedrijf. Onze kernwaarden zijn ambitie, efficiëntie, betrokkenheid, eerlijkheid, oprechtheid en enthousiasme.

Truckland is de meest professionele dealer binnen onze regio’s en biedt een compleet pakket aan wegtransportoplossingen voor bedrijfswagens en vrachtwagens met in totaal 19 vestigingen in meerdere landen en meer dan 650 medewerkers.


Meer weten? Solliciteren?

Spreekt deze functie jou aan en wil je direct reageren? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton op deze pagina. We ontvangen graag jouw CV met motivatie. We sluiten de vacature zodra wij onze nieuwe collega hebben gevonden. Wacht dus niet met solliciteren maar reageer direct.


Wil je graag eerst meer informatie, vrijblijvend kennismaken of bijv. een dagje meelopen? Bel dan met Ilse Raaijmakers, Corporate recruiter, via 06-39532988. Zij helpt je graag verder!


Sollicitatieprocedure

Je krijgt binnen 3-5 werkdagen bericht van ons. Passende kandidaten nodigen wij direct uit voor een eerste gesprek. De meeste procedures bestaan uit twee gesprekken. Bij een positieve uitkomst van beide kanten, volgt een voorstel met de arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van de functie kan een online assessment (persoonlijkheidsvragenlijst en capaciteitentest) onderdeel uitmaken van de procedure.

We sluiten de vacature zodra wij onze nieuwe collega hebben gevonden. Wacht dus niet met reageren maar solliciteer direct! We horen graag van je.

Details

Op locatie, Hybride
 • Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland
€ 2.600 - € 4.300 per maand
Staf en ondersteunende diensten
Truckland

of