Overslaan naar content

Meewerkend Voorman, Noord-Brabant

 • Eindhoven, Noord-Brabant
 • Den Bosch, Noord-Brabant
 • Eindhoven, Noord-Brabant
 • Son, Noord-Brabant
+3 meer
Techniek

Wat ga je doen?

Sleutelen, aansturen en regelen, dat past bij jou!

Ben jij al een ervaren meewerkend voorman of wil je juist doorgroeien naar de functie van meewerkend voorman? Ben je iemand die naast het zelf sleutelen ook graag meedenkt, ziet wat er gedaan moet worden en zorgt dat zaken geregeld worden? Lees dan snel verder en pak deze (doorgroei)kans! We hebben interessante mogelijkheden voor jou in Eindhoven, Son en Den Bosch. We gaan graag in gesprek waar jij het beste tot je recht komt. Word jij ook een Trucklander?


Wat ga je doen?

Als Meewerkend Voorman ben jij samen met jouw collega (voorman) hét aanspreekpunt van de werkplaats. In deze functie werk je samen met leerling monteurs, service adviseurs, (eerste) monteurs, technisch specialisten, diagnose technici, de werkplaatschef en aftersales manager. Samen met het team voer jij het onderhoud-, de nieuwbouw- en de reparatiewerkzaamheden uit aan onze (prachtige!) vrachtwagens. Jij stelt met jouw kennis en ervaring zelfstandig de juiste diagnose en je bepaalt de juiste reparatietechniek. Je voert zelfstandig keuringen en inspecties uit.


Samen met je collega voorman vervang je de werkplaatschef bij afwezigheid. Jouw taken omvatten onder andere het controleren van de algemene toestand van bedrijfswagens en het registreren van mankementen. Je voert het hele reparatieproces uit en zorgt voor een juiste werkorder. Het zit in jouw aard om mee te denken over verbeteringen en het optimaliseren van werkzaamheden.


Als meewerkend voorman begeleidt je jouw collega’s, je controleert de verrichte werkzaamheden en bewaakt de voortgang. Je bent klantvriendelijk en begeleidt waar nodig collega’s in hun omgang met klanten. Daarnaast zorg je voor een nette technische uitrusting en een opgeruimde werkplaats zodat iedereen prettig kan werken.


We hebben in Noord Brabant meerdere vestigingen en mogelijkheden. We horen graag naar welke locatie jouw voorkeur uitgaat (Son, Acht, Eindhoven of Den Bosch). Iedere vestiging heeft zo zijn eigen kernmerken, grootte en sfeer; de regiomanager kan jou hier alles over vertellen en zal hierin met je meedenken.

Zien wij je snel?

Wat krijg je van ons?

 • Een contract voor 36 - 38 - 40 uur per week voor de duur van een jaar met de intentie deze hierna om te zetten in een vast contract.
 • Wij bieden een goed en concurrerend salaris, afgestemd op jouw ervaring en achtergrond.
 • Een reiskostenvergoeding van € 0,21 per km en reizen met het OV wordt volledig vergoed;
 • 24 verlofdagen (192 uur) bij een fulltime dienstverband met de mogelijkheid om extra verlofdagen bij te kopen;
 • In juni krijg je 8% vakantiegeld uitbetaald;
 • Jouw pensioen is in goede handen bij het PMT;
 • Gunstige voorwaarden voor jouw zorgverzekering bij CZ waarbij je profiteert van collectieve voordelen op de aanvullende verzekeringen;
 • Een actieve personeelsvereniging zodat je ook buiten werktijd met je collega’s kunt genieten van gezelligheid en ontspanning;
 • Dagelijks vers fruit op de vestigingen om jouw werkdagen gezond en energiek door te komen.

Als ‘trucklanders’ zijn we behulpzaam en staan voor elkaar klaar. Je krijgt de ruimte om fouten te maken want hierdoor leer je. Successen vieren we. We zijn tenslotte samen verantwoordelijk voor wat we doen, daarom mag iedereen meedenken en om aandacht vragen. De teams zijn hecht en we lachen ook graag met elkaar. Je krijgt de vrijheid om jouw functie naar eigen inzicht te vervullen, wij vinden namelijk dat er geen grotere verspilling is, dan de verspilling van talent.


Wat neem jij mee?

 • Werkervaring als Eerste Monteur vrachtwagens;
 • Een MBO-diploma Eerste (Bedrijfs)auto Technicus;
 • Een geldige APK en tachograaf certificering;
 • Actuele kennis van meet-, diagnose- en testapparatuur;
 • Bereidheid om 1 dag in de week de avonddienst op je te nemen en 1 keer in de 4 weken een weekenddienst. Ook het (periodiek) invullen van ITS-dienst (24/7 Strandingsservice) is voor jou geen probleem.

Profiel: je werkt graag samen, kunt goed informatie overbrengen en je bent positief ingesteld. Je denkt in oplossingen en zorgt dat zaken gedaan worden. Je bent klantvriendelijk en je beschikt over leidinggevende capaciteiten.


Dit zijn wij:

Truckland is de meest professionele dealer binnen onze regio’s en biedt een compleet pakket aan wegtransportoplossingen voor bedrijfswagens en vrachtwagens met in totaal 19 vestigingen in meerdere landen en meer dan 650 medewerkers.

Onze cultuur kenmerkt zicht door een informele, doelgerichte, no nonsens manier van werken oftewel “niet lullen maar poetsen”. We willen natuurlijk dat onze klant snel weer veilig de weg op kan. We houden niet van verrassingen achteraf. Vooraf wel, vinden we leuk.

Onze organisatie is volop in beweging en bij ons kom je terecht in een prettig, open, informeel en doelgericht bedrijf. Onze kernwaarden zijn ambitie, efficiëntie, betrokkenheid, eerlijkheid, oprechtheid en enthousiasme.


Meer weten? Solliciteren?

Spreekt deze functie jou aan en wil je direct reageren? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton op deze pagina. Wij ontvangen graag jouw CV. Je ontvangt binnen 2-5 werkdagen een eerste reactie van ons.

Wil je graag meer informatie, eerst vrijblijvend kennismaken of bijv. een dagje meelopen? Bel dan met Ilse Raaijmakers Corporate Recruiter via 06-39532988 of mail naar werken@truckland.nl.

Details

Op locatie
 • Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland
 • Den Bosch, Noord-Brabant, Nederland
 • Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland
 • Son, Noord-Brabant, Nederland
+3 meer
Techniek
Truckland

of