Overslaan naar content

Nieuwbouw Monteur, Amsterdam

 • Amsterdam, Noord-Holland
Techniek

Wat ga je doen?

Altijd al willen sleutelen aan een nieuwe truck of bedrijfswagen? 

Dan hebben we goed nieuws voor jou! Voor onze Truckland vestiging Amsterdam zijn we op zoek naar een (ervaren) nieuwbouw monteur. Omdat het om nieuwe voertuigen gaat is het schoon werk en toch zeer technisch. Maar wel gewoon de gezellige sfeer van een garage. Klinkt het je interessant en wil je graag meer weten? Lees dan snel verder en laat je sollicitatie achter. Wie weet mag ik jou binnenkort verwelkomen als onze nieuwe collega!


Wat ga je doen?

 • Als Nieuwbouw Monteur sta jij in de startblokken zodra een nieuwe truck of bedrijfswagen geleverd wordt. 
 • De klant heeft een voertuig met opties besteld, aan jouw de taak om de truck of bedrijfswagen compleet naar wens af te leveren. 
 • De werkzaamheden bestaan uit het monteren van allerlei accessoires lampen, radio, stopcontacten, koffiezetapparaat, koelkast, magnetron, camera’s, navigatiesystemen, koelinstallaties, airco monteren, spoiler monteren. 
 • Maar ook werkzaamheden zoals koppelschotel invetten, Tachograaf ijken, maximale snelheid programmeren, bandenspanning controleren, voertuig controleren op updates en papierwerk in orde maken. 
 • Iedere klant heeft zijn eigen wensenlijst en daardoor zal geen enkele werkdag meer hetzelfde zijn!

Als ‘trucklanders’ zijn we behulpzaam en staan voor elkaar klaar. Je krijgt de ruimte om fouten te maken want hierdoor leer je. Successen vieren we. We zijn tenslotte samen verantwoordelijk voor wat we doen, daarom mag iedereen meedenken en om aandacht vragen. Als team zijn we hecht en lachen ook graag met elkaar. Je krijgt de vrijheid om jouw functie naar eigen inzicht te vervullen.


Dit krijg je van ons

 • Een contract voor 36 – 40 uur per week voor de duur van een jaar met de intentie deze hierna om te zetten in een vast contract.
 • Wij bieden een prima salaris, afgestemd op jouw achtergrond en ervaring.
 • Ruime opleidingsmogelijkheden binnen jouw vakgebied. Wil je graag je vrachtwagenrijbewijs halen? Dat mag ook!
 • Een reiskostenvergoeding van € 0,21 per km. Reizen met het OV wordt volledig vergoed;
 • 24 verlofdagen (192 uur) bij een fulltime dienstverband met de mogelijkheid om extra verlofdagen bij te kopen;
 • In juni krijg je 8% vakantiegeld uitbetaald;
 • Jouw pensioen is in goede handen bij het PMT;
 • Gunstige voorwaarden voor jouw zorgverzekering bij CZ waarbij je profiteert van collectieve voordelen op de aanvullende verzekeringen;
 • Een actieve personeelsvereniging zodat je ook buiten werktijd met je collega’s kunt genieten van gezelligheid en ontspanning;
 • Dagelijks vers fruit op de vestigingen om jouw werkdagen gezond en energiek door te komen.

Zien wij je snel?

Wat neem jij mee?

 • MBO werk- en denkniveau, pré als je een relevante studie hebt afgerond richting bedrijfswagentechnicus en elektrotechniek;
 • APK 2-diploma en de digitale-tachograafbevoegdheid, en anders bereidt dit te behalen op kosten van Truckland;
 • Enkele jaren praktijkervaring, hobbymatig of bij een werkgever;

Vroeger sleutelde je thuis in de schuur al aan scooters, brommers of trekkers. Nu wil je niets liever dan je technische skills nog verder ontwikkelen. Je bent zelfstandig, leergierig en durft fouten te maken, want daar leer je van. Net zoals je tips van anderen aanneemt en graag met anderen samenwerkt. Zo weet je snel jouw weg in de werkplaats te vinden en eigen te maken. Je houdt van aanpakken, wacht het werk niet af en bent secuur.  Heb je nog geen ervaring in de automotive maar wel ervaring de (elektro) techniek? Geen probleem de basis is er dan al!


Dit zijn wij

Een compleet pakket aan wegtransportoplossingen voor bedrijfs- en vrachtwagens. Bij Truckland kun jij jouw hart voor techniek ophalen. Het mooie: we hebben altijd wel een Truckland-vestiging bij jou in de buurt. Want je vindt ons op zestien locaties door heel Nederland. En ook nog in België en Spanje. Waar je ook aan de slag gaat, je werkt altijd aan een of meerdere Truckland-merken: DAF, Fiat Professional, Ginaf, Iveco, TATRA, Maxus en Renders. Of het nou gaat om trucks, bestelwagens, getrokken materiaal of op- en aanbouwen. Daarnaast hebben we een eigen bedrijfsschool en een eigen schadewerkplaats. Je merkt het: Truckland is volop in beweging. Bij ons kom je terecht in een prettig, open, informeel en doelgericht bedrijf. Onze kernwaarden? Ambitie, efficiëntie, betrokkenheid, eerlijkheid, oprechtheid en enthousiasme!


Interesse? Solliciteren?

Spreekt deze functie jou aan en wil je direct reageren? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton op deze pagina. Wij ontvangen graag jouw CV.  Wil je eerst graag meer informatie, vrijblijvend kennismaken of bijv. een dagje meelopen op een van de vestigingen? Bel dan met Ilse Raaijmakers Corporate Recruiter via 06-39532988 of mail naar werken@truckland.nl.


Sollicitatieprocedure

Je krijgt binnen 2-5 werkdagen bericht van ons. Passende kandidaten nodigen wij direct uit voor een eerste gesprek. De meeste procedures bestaan uit twee gesprekken. Bij een positieve uitkomst van beide kanten, volgt een voorstel met de arbeidsvoorwaarden.

Details

Op locatie
 • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
Techniek
Truckland

of