Overslaan naar content

Vrachtwagenchauffeur haal- en brengservice, Eindhoven

 • Eindhoven, Noord-Brabant
Parts & Logistiek

Wat ga je doen?

Rijd met plezier als oproep vrachtwagenchauffeur in de omgeving van Eindhoven (Noord-Brabant) en vind in je baan vrijheid, variatie en klantcontact!

Ben jij een vrachtwagenchauffeur en kijk je ernaar uit om als oproepkracht kortere afstanden rondom Eindhoven, Noord-Brabant, te rijden? Dan kun jij als vrachtwagenchauffeur je hart ophalen bij onze Truckland-vestiging in Eindhoven. Ervoor zorgen dat de vrachtwagens goed bij de klanten afgeleverd of opgehaald worden: daar ga jij voor!


Als vrachtwagenchauffeur rijdt je in de omgeving van Eindhoven. Jouw doel van de dag? Met plezier vrachtwagens afleveren bij onze klanten! Naast het afleveren ga je ze ook ophalen wanneer klanten niet in de gelegenheid zijn om ze te brengen. Als vrachtwagenchauffeur ben jij het visitekaartje voor de klant. Deze functie biedt jou veel vrijheid en afwisseling, je komt op allerlei plekken en spreekt veel verschillende klanten.


Indien nodig pak je ook zo nu en dan wat hand- en spandiensten op binnen onze vestiging. Dit kan variëren van het bijvullen van het koffiezetapparaat tot het helpen van de monteurs. Lekker gevarieerd dus. Je werkt in deze functie nauw samen met de Service adviseurs, voormannen en de werkplaatschef: allemaal collega’s die al net zo gek zijn van voertuigen en techniek als jij.


Als ‘trucklanders’ zijn we behulpzaam en staan voor elkaar klaar. Je krijgt de ruimte om fouten te maken want hierdoor leer je. Successen vieren we. We zijn tenslotte samen verantwoordelijk voor wat we doen, daarom mag iedereen meedenken en om aandacht vragen. Als team zijn we hecht en lachen ook graag met elkaar. Je krijgt de vrijheid om jouw functie naar eigen inzicht te vervullen, wij vinden namelijk dat er geen grotere verspilling is, dan de verspilling van talent.


Wat krijg je van ons:

 • Een oproepcontract voor de duur van een jaar.
 • Wij bieden een concurrerend salaris, afgestemd op jouw achtergrond en ervaring.
 • Een reiskostenvergoeding van € 0,23 per km en reizen met het OV wordt volledig vergoed;
 • 24 verlofdagen (192 uur) bij een fulltime dienstverband met de mogelijkheid om extra verlofdagen bij te kopen;
 • In juni krijg je 8% vakantiegeld uitbetaald;
 • Jouw pensioen is in goede handen bij het PMT;
 • Gunstige voorwaarden voor jouw zorgverzekering bij CZ waarbij je profiteert van collectieve voordelen op de aanvullende verzekeringen;
 • Een actieve personeelsvereniging zodat je ook buiten werktijd met je collega’s kunt genieten van gezelligheid en ontspanning;
 • Dagelijks vers fruit op de vestigingen om jouw werkdagen gezond en energiek door te komen.

Zien wij je snel?

Wat neem jij mee?

 • Je beschikt over een rijbewijs CE.
 • Ervaring als vrachtwagenchauffeur.
 • Ervaren in aan- en afkoppelen.

Profiel: je bent gemakkelijk in de omgang en sociaal ingesteld. Je stapt makkelijk op nieuwe situaties en klanten af en kunt je goed aanpassen als een situatie daarom vraagt. Je bent iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en altijd bereid is om een ander even te helpen. En je bent net zo gek van vrachtwagens als wij! Ben jij onze nieuwe (oproep) Trucklander?


Dit zijn wij

Truckland is de meest professionele dealer binnen onze regio’s en biedt een compleet pakket aan wegtransportoplossingen voor bedrijfswagens en vrachtwagens met in totaal 19 vestigingen in meerdere landen en meer dan 650 medewerkers.

Onze cultuur kenmerkt zicht door een informele, doelgerichte, no nonsens manier van werken oftewel “niet lullen maar poetsen”. We willen natuurlijk dat onze klant snel weer veilig de weg op kan. We houden niet van verrassingen achteraf. Vooraf wel, vinden we leuk.

Onze organisatie is volop in beweging en bij ons kom je terecht in een prettig, open, informeel en doelgericht bedrijf. Onze kernwaarden zijn ambitie, efficiëntie, betrokkenheid, eerlijkheid, oprechtheid en enthousiasme.


Meer weten? Solliciteren?

Spreekt deze functie jou aan en wil je direct reageren? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton op deze pagina. Wij ontvangen graag een (kort) CV.  Wil je graag telefonisch contact/telefonisch overleggen? Bel dan met Ilse Raaijmakers Corporate Recruiter via 06-39532988 of mail naar werken@truckland.nl.


Sollicitatieprocedure

Je krijgt binnen 3-5 werkdagen bericht van ons. Passende kandidaten nodigen wij direct uit voor een eerste gesprek. Bij een positieve uitkomst van beide kanten, volgt een voorstel met de arbeidsvoorwaarden.

We sluiten de vacature zodra wij onze nieuwe collega hebben gevonden. Wacht dus niet met reageren maar solliciteer direct! We horen graag van je.

Details

Op locatie
 • Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland
Parts & Logistiek
Truckland

of