Overslaan naar content

Parts coördinator, Amsterdam

 • Amsterdam, Noord-Holland
Parts & Logistiek

Wat ga je doen?

"Met jouw kennis en kunde bijdragen aan efficiëntie, hogere opbrengsten en minder afschrijvingen!"


Plan jij graag jouw eigen agenda, ben je iemand die graag regelt en structureert, werk je graag op verschillende plekken en hou je van zelfstandigheid? Heb jij affiniteit met logistieke processen en voorraadbeheer en werk je graag met verschillende mensen? Dan is dit jouw baan!


Wat ga je doen?

In deze nieuwe functie werk jij als parts coördinator voor onze vestigingen in de regio ‘Noord’. Je wordt onze ‘vliegende Trucklander’ doordat je werkzaam bent voor alle vestigingen in regio Noord met betrekking tot de voorraden/parts. Een belangrijke functie waarmee je bijdraagt aan een lagere voorraden, een hogere opbrengst van retouren en ruildelen en het verminderen van afschrijvingen.


Met jouw aanwezigheid zorg je voor overzicht en een gelijke werkwijze mbt het beheer van retouren en statiegelden op de verschillende vestigingen. Je ontzorgt – en werkt samen met - de parts manager en parts medewerkers, stuurt aan waar nodig en je structureert de werkzaamheden. Jij zorgt voor de documentatie, het opruimen/inpakken/verzendklaar maken van de onderdelen, het inboeken in de systemen, foto’s maken van de te verzenden onderdelen en het documenteren van de verzending. Samen met de parts manager zorg je voor de jaarlijkse planning en inventarisatie. Ook werk je in deze functie samen met het Shared Service Center parts en rapporteert aan de Manager Purchase & Operations Parts.


Je wordt de ‘counter partner’ van jouw collega Gino die werkzaam is voor Zuid Nederland. Met hem kun je sparren en samenwerken om gezamenlijk voor heel Truckland de voorraden zo goed mogelijk te regelen.


Als ‘trucklanders’ zijn we behulpzaam en staan voor elkaar klaar. Je krijgt de ruimte om fouten te maken want hierdoor leer je. Successen vieren we. We zijn tenslotte samen verantwoordelijk voor wat we doen, daarom mag iedereen meedenken en om aandacht vragen. Als team zijn we hecht en lachen ook graag met elkaar. Je krijgt de vrijheid om jouw functie naar eigen inzicht te vervullen, wij vinden namelijk dat er geen grotere verspilling is, dan de verspilling van talent.


Wat krijg je van ons:

 • Een contract voor 32-40 uur per week voor de duur van een jaar met de intentie deze hierna om te zetten in een vast contract.
 • Wij bieden een concurrerend salaris, afgestemd op jouw achtergrond en ervaring.
 • Een reiskostenvergoeding van € 0,23 per km en reizen met het OV wordt volledig vergoed;
 • 24 verlofdagen (192 uur) bij een fulltime dienstverband met de mogelijkheid om extra verlofdagen bij te kopen;
 • In juni krijg je 8% vakantiegeld uitbetaald;
 • Jouw pensioen is in goede handen bij het PMT;
 • Gunstige voorwaarden voor jouw zorgverzekering bij CZ waarbij je profiteert van collectieve voordelen op de aanvullende verzekeringen;
 • Een actieve personeelsvereniging zodat je ook buiten werktijd met je collega’s kunt genieten van gezelligheid en ontspanning;
 • Dagelijks vers fruit op de vestigingen om jouw werkdagen gezond en energiek door te komen.

Zien wij je snel?

Wat neem jij mee?

 • Aantoonbaar mbo werk- en denkniveau door opleiding of ervaring,
 • affiniteit en/of ervaring met logistieke processen,
 • Je kunt goed met verschillende systemen overweg of maakt je nieuwe systemen snel eigen.

Profiel: In deze rol heb je met veel verschillende mensen te maken. Je bent sociaal ingesteld en stapt makkelijk in nieuwe situaties. Je weet mensen te enthousiasmeren en mee te krijgen en je kunt weerstanden ombuigen. Je voelt je verantwoordelijk en doet wat er gedaan moet worden. Je pakt zaken pro actief op, je kunt goed administreren en vind dit ook leuk om te doen. Ook hou je ervan om regelmatig onderweg te zijn en op verschillende locaties te werken.


Dit zijn wij

Truckland is de meest professionele dealer binnen onze regio’s en biedt een compleet pakket aan wegtransportoplossingen voor bedrijfswagens en vrachtwagens met in totaal 19 vestigingen in meerdere landen en meer dan 650 medewerkers.

Onze cultuur kenmerkt zicht door een informele, doelgerichte, no nonsens manier van werken oftewel “niet lullen maar poetsen”. We willen natuurlijk dat onze klant snel weer veilig de weg op kan. We houden niet van verrassingen achteraf. Vooraf wel, vinden we leuk.

Onze organisatie is volop in beweging en bij ons kom je terecht in een prettig, open, informeel en doelgericht bedrijf. Onze kernwaarden zijn ambitie, efficiëntie, betrokkenheid, eerlijkheid, oprechtheid en enthousiasme.


Meer weten? Solliciteren?

Spreekt deze functie jou aan en wil je direct reageren? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton op deze pagina. We ontvangen graag jouw CV met motivatie. We sluiten de vacature zodra wij onze nieuwe collega hebben gevonden. Wacht dus niet met solliciteren maar reageer direct.


Wil je graag eerst meer informatie, vrijblijvend kennismaken of bijv. een dagje meelopen? Bel dan met Ilse Raaijmakers, Corporate recruiter, via 06-39532988. Zij helpt je graag verder!


Sollicitatieprocedure

Je krijgt binnen 3-5 werkdagen bericht van ons. Passende kandidaten nodigen wij direct uit voor een eerste gesprek. De meeste procedures bestaan uit twee gesprekken. Bij een positieve uitkomst van beide kanten, volgt een voorstel met de arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van de functie kan een online assessment (persoonlijkheidsvragenlijst en capaciteitentest) onderdeel uitmaken van de procedure.


We sluiten de vacature zodra wij onze nieuwe collega hebben gevonden. Wacht dus niet met reageren maar solliciteer direct! We horen graag van je.


Details

Op locatie
 • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
Parts & Logistiek
Truckland

of