Overslaan naar content

Coördinator/Opleider Truckland Academie, Amsterdam

 • Amsterdam, Noord-Holland
Techniek

Wat ga je doen?

Zet je passie voor onderwijs en praktijkleren in als coördinator en opleider voor onze Truckland Academie en laat jong talent stralen!

VOOR ONZE NOORD-HOLLANDSE TRUCKLAND VESTIGINGEN ZIJN WE OP ZOEK NAAR EEN coordinator/opleider. IN DEZE ROL DRAAG JE ACTIEF BIJ AAN HET ONTWIKKELEN EN IMPLEMENTEREN VAN ONS OPLEIDINGSBELEID, MET ALS DOEL ERVOOR TE ZORGEN DAT ER VOLDOENDE TECHNISCHE KENNIS EN VAARDIGHEDEN AANWEZIG ZIJN BINNEN ONZE ORGANISATIE. JE WERKT NAUW SAMEN MET DE HRM DIRECTEUR EN DE AFTERSALES DIRECTEUR OM STRATEGISCHE DOELSTELLINGEN TE REALISEREN EN MEDEWERKERS TE ONDERSTEUNEN BIJ HUN PERSOONLIJKE ONTWIKKELING. BEN JIJ DEGENE DIE ERVOOR ZORGT DAT ONZE MEDEWERKERS ALTIJD UP-TO-DATE ZIJN MET DE NIEUWSTE KENNIS EN VAARDIGHEDEN? DAN ZIJN WE OP ZOEK NAAR JOU!


Wat ga je doen?

Bij Truckland bieden we jou een inspirerende en dynamische werkomgeving binnen een gerenommeerd bedrijf. Als marktleider geven we je de kans om een belangrijke rol te spelen in het verder uitbouwen van onze positie. We hechten veel waarde aan de ontwikkeling van jou en je collega's. Daarom stimuleer jij je collega's in hun groei, terwijl wij jouw persoonlijke ontwikkeling ondersteunen met cursussen en opleidingen, waarvan uiteraard de kosten voor onze rekening zijn. 


Een greep uit jouw werkzaamheden:

 • In samenwerking met de HRM Directeur en de Aftersales Directeur draag je bij aan de ontwikkeling van het opleidingsbeleid binnen de organisatie en ontwikkel je trainingsprogramma's voor het technisch personeel.
 • Je participeert in werk- en projectgroepen om nieuwe ontwikkelingen op het vakgebied op te nemen in het opleidingsbeleid en trainingsprogramma's, zodat we altijd voorop blijven lopen in de branche.
 • Het bewaken van je eigen kennisniveau is essentieel om effectieve trainingen te geven en om de kennis van nieuwe producten vanuit de dealers van verschillende merken bij te houden.
 • Als Technisch Bedrijfstrainer begeleid je de leermeesters bij hun werkzaamheden om ervoor te zorgen dat zij hun rol als trainers optimaal kunnen vervullen.
 • Je verzorgt trainingen volgens didactische principes, waarbij je gebruikmaakt van ons interne trainingsmateriaal.
 • Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de opgestelde trainingsprogramma's en/of trainingsactiviteiten, en je houdt je hierbij aan de dealerstandaarden.
 • Om ervoor te zorgen dat onze trainingen altijd relevant zijn en aansluiten bij de nieuwste ontwikkelingen, onderhoud je contacten met kennis- en opleidingscentra.
 • Als eerste aanspreekpunt voor technische trainingen binnen de Academy, sta je altijd klaar om vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden aan onze medewerkers.
 • Regelmatige evaluaties van de voortgang van de trainingsprogramma's samen met de leidinggevende en de HR-afdeling helpen ons om continu te verbeteren en te groeien als organisatie.

Wat krijg je van ons:

 • Een contract voor 36 - 40 uur per week voor de duur van een jaar met de intentie deze hierna om te zetten in een vast contract.
 • Een reiskostenvergoeding van € 0,23 per km of een auto van de zaak, afhankelijk van jouw wensen en situatie. Reizen met het OV wordt volledig vergoed;
 • Een laptop en telefoon van de zaak om jouw werk optimaal te kunnen uitvoeren;
 • Wij bieden een uitstekend concurrerend salaris, afgestemd op jouw achtergrond en ervaring.
 • 24 verlofdagen (192 uur) bij een fulltime dienstverband met de mogelijkheid om extra verlofdagen bij te kopen;
 • In juni krijg je 8% vakantiegeld uitbetaald;
 • Jouw pensioen is in goede handen bij het PMT;
 • Gunstige voorwaarden voor jouw zorgverzekering bij CZ waarbij je profiteert van collectieve voordelen op de aanvullende verzekeringen;
 • Een actieve personeelsvereniging zodat je ook buiten werktijd met je collega’s kunt genieten van gezelligheid en ontspanning;
 • Dagelijks vers fruit op de vestigingen om jouw werkdagen gezond en energiek door te komen.

Bij Truckland waarderen we jouw harde werk en inzet en streven we ernaar dat je je thuis voelt in een gemotiveerd team. We kijken ernaar uit om jou als waardevolle toevoeging aan ons team te verwelkomen!

Zien wij je snel?

 • Je hebt een relevante studie afgerond op minimaal HBO niveau;
 • ervaring en/of opleiding in de bedrijfswagenbranche, passend bij de functie;
 • Daarnaast ben je didactisch sterk, communicatief vaardig en klant- en servicegericht;
 • Ondernemend zijn, kwaliteitsgerichtheid en goede coaching vaardigheden zijn eigenschappen die jou typeren.

Dit zijn wij

Onze cultuur kenmerkt zicht door een informele, doelgerichte, no nonsens manier van werken. Onze organisatie is volop in beweging en bij ons kom je terecht in een prettig, open, informeel en doelgericht bedrijf. Onze kernwaarden zijn ambitie, efficiëntie, betrokkenheid, eerlijkheid, oprechtheid en enthousiasme. Truckland is de meest professionele dealer binnen onze regio’s en biedt een compleet pakket aan wegtransportoplossingen voor bedrijfswagens en vrachtwagens met in totaal 19 vestigingen in meerdere landen en meer dan 650 medewerkers.


Interesse? Solliciteren?

Spreekt deze functie jou aan en wil je direct reageren? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton op deze pagina. We ontvangen graag jouw CV met motivatie. We sluiten de vacature zodra wij onze nieuwe collega hebben gevonden. Wacht dus niet met solliciteren maar reageer direct.


Wil je graag eerst meer informatie, vrijblijvend kennismaken of bijv. een dagje meelopen? Bel dan met Ilse Raaijmakers, Corporate recruiter via 06-39532988. Zij helpt je graag verder!

Sollicitatieprocedure

Je krijgt binnen 3-5 werkdagen bericht van ons. Passende kandidaten nodigen wij direct uit voor een eerste gesprek. De meeste procedures bestaan uit twee gesprekken. Bij een positieve uitkomst van beide kanten, volgt een voorstel met de arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van de functie kan een online assessment (persoonlijkheidsvragenlijst en capaciteitentest) onderdeel uitmaken van de procedure.

We sluiten de vacature zodra wij onze nieuwe collega hebben gevonden. Wacht dus niet met reageren maar solliciteer direct! We horen graag van je.

Details

Op locatie
 • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
Techniek
Truckland

of