Overslaan naar content

Vrachtwagentechnieker, locatie Beerse (Belgie)

 • Beerse, Vlaams Gewest
Techniek

Wat ga je doen?

Techniek is echt jouw ding.

Kun jij niet genoeg krijgen van techniek? En laat je graag zien hoe handig jij sleutelt aan wagens, camionettes, trucks, aanhangers en opleggers? Dan kun je als vrachtwagentechnieker je hart ophalen in de werkplaats van onze Truckland-vestiging te Beerse. Ervoor zorgen dat chauffeurs veilig en probleemloos hun vele kilometers kunnen maken: daar ga jij voor!

Dit ga je doen

Het uitvoeren van technische keuringen, alle onderhoudswerken, tachografen ijken, diagnoses stellen, motorrevisies, elektrische storingen oplossen en kleine en grote reparaties uitvoeren. Als vrachtwagentechnieker bij Truckland krijg je een zeer gevarieerde baan. Je bent van alle markten thuis, maar je hoeft echt nog geen specialist te zijn. Want bijleren doe je volop in onze werkplaats, of bij DAF Trucks Belgie. Belangrijk, want de techniek staat nooit stil. Denk bijvoorbeeld aan storingen uitlezen en testen: dankzij de computer is er steeds meer mogelijk. Jij groeit mee met die ontwikkelingen. En daar krijg je bij ons alle ruimte voor met opleidingen en cursussen.

Eenvoudige klussen en uitdagende hersenkrakers wisselen elkaar steeds af. De ene keer sleutel je op een dag aan vijf bedrijfs- en vrachtwagens en de andere keer heb je je handen een week lang vol aan één truck. Krijgen we een melding van een stilgevallen truck langs de snelweg? Dan stap je in de depannagewagen en help je de chauffeur weer op weg. Die afwisseling is nou net het mooie aan jouw baan. En natuurlijk het fijne team van de Aftersales afdeling. Leerlingen, technisch specialisten, diagnosetechniekers en de meestergast : allemaal collega’s die al net zo gek zijn van voertuigen en techniek als jij.


Dit krijg je

Een gevarieerde, uitdagende en leuke baan met een goed maandsalaris vanaf € 3000,- brutto per maand afhankelijk van de ervaring en opleiding. Je werkt met collega’s die jouw passie delen voor vracht- en bedrijfswagens en techniek. Die professionele en collegiale sfeer merk je bij ons op de werkvloer. En je krijgt de kans om opleidingen te volgen. Natuurlijk betalen wij die voor je.

Ook mag je rekenen op:

 • Reiskostenvergoeding;
 • Overuren worden tegen 150% uitbetaald. (Tot 180u per jaar);
 • Je bouwt 1 uur adv per week op bij fulltime werken;
 • Ecocheques, maaltijdcheques en eindejaarspremie;
 • Alle voordelen onder PC 112;
 • Elk jaar leuke uitjes, georganiseerd door de personeelsvereniging van Truckland.

Zien wij je snel?

Dit ben jij

Vroeger sleutelde je thuis in de garage al aan scooters, brommers of trekkers. Nu wil je niets liever dan je technische skills nog verder ontwikkelen. Je bent zelfstandig, leergierig en durft fouten te maken, want daar leer je van. Net zoals je tips van anderen aanneemt en graag met anderen samenwerkt. Zo weet je snel jouw weg in de werkplaats te vinden. Je houdt van aanpakken, initiatief nemen en wacht het werk niet af en bent secuur. Liever er net wat langer over doen en in één keer goed dan te snel en verkeerd.

Verder heb je

 • Het liefst al een digitale-tachograafbevoegdheid, en anders betalen wij die opleidingen graag voor je;
 • Liefst al een paar jaar praktijkervaring, hobbymatig of bij een andere werkgever;
 • De ambitie om jouw kennis en vaardigheden te blijven ontwikkelen. Zo mag je bij ons je vrachtwagenrijbewijs halen als je dit nog niet hebt;
 • Een BSO, TSO Techniek opleiding of Bachelor Autotechniek diploma, of je bent er nog mee bezig.

Dit zijn wij

Bij ons kom je terecht in een prettig, open, informeel en doelgericht bedrijf. Onze kernwaarden zijn ambitie, efficiëntie, betrokkenheid, eerlijkheid, oprechtheid en enthousiasme.


Truckland is dé meest professionele dealer binnen de regio en biedt een compleet pakket aan wegtransportoplossingen voor bedrijfswagens en vrachtwagens, met onder andere merken als DAF, FIAT, Tatra, Ginaf en Iveco. Met in totaal 19 vestigingen in meerdere landen en meer dan 650 medewerkers, heeft Truckland een breed geografisch netwerk van vestigingen waardoor wij onze klanten snel van dienst kunnen zijn.


Daarnaast hebben we Camperland aan ons mooie bedrijf toegevoegd, waar je terecht kunt voor het kopen, huren en/of onderhouden van een camper met merken als Eura Mobil, Adria, Bürstner, Forster en Karmann. Kortom, bij Truckland ben je aan het juiste adres voor alles op het gebied van wegtransport en campers.


Wil jij graag solliciteren?

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging met fijne collega's en spreekt deze functie je aan? Solliciteer dan via de solliciteerbutton. Je mag ook gerust een dag meelopen om te ervaren of we goed bij elkaar passen. 


Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over deze functie? Bel dan gerust met onze vestigingsmanager, Robert Pernet, via telefoonnummer +32 (0)14 4072 20.

Details

Op locatie
 • Beerse, Vlaams Gewest, België
Techniek
Truckland

of