WERKEN BIJ TRUCKLAND

Leren en ontwikkelen

 

WERKEN BIJ TRUCKLAND

Leren en ontwikkelen

Ontwikkel je talent bij Truckland

Binnen Truckland leiden we vakmensen op. Onze collega’s krijgen ruimschoots mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen, zodat ze altijd op de hoogte zijn van de laatste technische kennis. De techniek staat nooit stil, dus de ontwikkeling van onze mensen blijft ook volop in beweging. We besteden op verschillende manieren aandacht aan het leren en ontwikkelen binnen Truckland.

We barsten van de ambitie

We kunnen alleen het meest professionele bedrijf binnen onze regio’s blijven als we de lat hoog leggen, elkaar blijven uitdagen en voortdurend vooruit kijken. Als het moet kiezen we de vertrouwde weg, maar we slaan met hetzelfde enthousiasme nieuwe wegen in.

We hebben mogelijkheden voor BBL’ers, voor hen werken we nauw samen met een aantal scholen onder de noemer TruckAcademy. We hebben ook mogelijkheden voor zogeheten zij-instromers, mensen met affiniteit met techniek die op latere leeftijd graag een omscholing tot bedrijfswagenmonteur willen volgen. Ook kun je als BOL student bijvoorbeeld aan de slag in de vakanties of weekenden, daarnaast hebben we een toffe stageplaats voor je beschikbaar. Niet alleen technisch, maar ook op andere afdelingen.

Truck Academy: BBL-trajecten voor jongeren

Leren en werken gaan goed samen bij Truckland. Wij geven jonge mensen graag de kans om ‘het truckvak’ in de praktijk te leren. Jongeren in de leeftijd van 16/17 jaar die op zoek zijn naar een opleiding met baangarantie kunnen een BBL (Beroeps Begeleidende Leerweg) opleiding starten.

BBL-opleidingen die wij aanbieden zijn: Bedrijfswagentechnicus, Eerste Bedrijfswagenmonteur en Diagnosetechnicus. Door de opleiding aan te laten sluiten op de dagelijkse praktijk op de werkvloer werkt elke student aan hun toekomst. Bij een BBL-opleiding werk je 4 dagen bij Truckland en ga je 1 dag naar school.

De TruckAcademy is een initiatief van onze brancheorganisatie BOVAG. Het is een samenwerkingsverband tussen MBO scholen en regionale truck(dealer)bedrijven met als doel om toponderwijs te realiseren. Wij zijn betrokken bij het opleidingsprogramma waardoor er een goede verbinding is tussen school en de praktijk.

Volop ruimte voor jouw groei

Bij Truckland houden we niet alleen voertuigen in beweging, maar vooral onze collega’s. We geven Trucklanders volop kans om te groeien. Wil je een opleiding volgen die je helpt om nog beter te worden in je werk? Daar worden we blij van! We houden van mensen met ambitie en een drive.

Truckland Academy

Trots zijn we op onze Truckland Academy. Daarmee leren we onze collega’s van alles. Techniek komt aan bod, maar we verzorgen ook communicatie- en managementtrainingen voor leidinggevenden. Maatwerk tot de max. Maar de Academy is er niet alleen voor onze technische mensen, na veel management trainingsdagen wordt er door de directie nog een coachingsessie aan vastgeplakt om alle vragen met Truckland voorbeelden te verduidelijken. Investeren in ons belangrijkste kapitaal heet dat. Het geeft jou de kans op uit te groeien tot de top binnen jouw vakgebied!

Oog voor de monteur van de toekomst

Truckland is een leerbedrijf. We werken intensief samen met onder meer de HAN, het Summa College, het Koning Willem 1 College en diverse andere MBO scholen. Met deze instellingen

ontwikkelen we opleidingen. Goed voor de onderwijsinstelling, goed voor de leerling-monteurs, goed voor Truckland en uiteindelijk dus ook goed voor onze klanten.

Zij instromers

Ook wel bekend als de technician op “latere leeftijd”. Misschien wist je rond je 16e niet zo goed wat je moest kiezen, ben je een baan ingerold waar je nu eigenlijk niet zo gelukkig van wordt. Dan ben je bij Truckland aan het juiste adres! Je kunt namelijk altijd nog instromen op een zij-instroom functie. Je wordt één dag per week opgeleid tot technician en de overige tijd ben je in de praktijk aan de slag in een van onze 19 Truckland werkplaatsen. Hier word je uitstekend begeleid door ervaren monteurs die jou met passie de kneepjes van het vak leren. Je vooropleiding en werkervaring zijn hierin niet belangrijk, we kijken voornamelijk naar jouw motivatie.

BOL studenten / Stage

Misschien past een BBL-traject minder goed bij je en ligt jouw voorkeur bij een BOL studie (voltijd studeren). Ook voor jou hebben we voldoende mogelijkheden. Je kunt namelijk stage komen lopen of je gaat aan de slag in de weekenden of vakanties.

Wij zorgen voor een hele leerzame stageperiode en een goede stagevergoeding en jij zorgt voor gezelligheid en inzet. Het is niet erg dat je nog veel moet leren, als je ons maar laat zien dat je graag wil ontwikkelen. Je krijgt ruimschoots de mogelijkheid om de kneepjes van het vak onder de knie te krijgen.

Geïnteresseerd?

Benieuwd naar jouw eigen mogelijkheden binnen onze organisatie? We nodigen je graag uit voor een kijkje op onze vacaturepagina of neem contact op met onze collega’s van HR

 

Uitgelichte vacatures