VESTIGING

Acht

 

VESTIGING

Acht

Vestiging Acht, Noord-Brabant

Truckland Acht is een van de nieuwste vestigingen binnen Truckland. Voorheen was deze vestiging onderdeel van De Burgh. Bij Truckland Acht kunnen klanten terecht voor het kopen van de merken FIAT Professional, Maxus en Iveco. Voor het onderhoud van DAF, TATRA, GINAF, FIAT Professional, Maxus en Iveco staan onze collega’s dagelijks klaar. We doen (bijna) alles in Acht! Vrachtwagens, bestelwagens, opleggers, reparatie en onderhoud aan groundequipment voertuigen van Eindhoven Airport, voorbereiding en afbouw van brandweer voertuigen, ombouw van nieuwe trucks naar speciaal voertuigen, camper reparatie en onderhoud. Wij vinden het belangrijk om stil te staan bij bijzondere en belangrijke gebeurtenissen op onze vestiging. Denk bijvoorbeeld aan het vieren van jubilea van medewerkers met een cadeau, taart, slingers en een bloemetje. We laten in de pauze wel eens een snackwagen komen als we een succes te vieren hebben en we maken van iedere aflevering een feestje, want daar zijn we natuurlijk trots op.
Brabantse gezelligheid

Naast het harde werken, vinden wij het ook belangrijk dat er ruimte en tijd is voor gezelligheid! Daarom sluiten we iedere werkweek af met een vrijdagmiddagborrel. Voor de start van de zomervakantie houden we een barbecue of een feestje dat onze Personeelsvereniging organiseert. Echte Brabantse gezelligheid hier in Acht dus!

Volgens vestigingsmanager Gerwin is het de mooiste bedrijfswagenvestiging in de omgeving. De collega’s maken onze vestiging zo uniek. Gerwin: ‘Ik ben super trots om met zo’n hecht en professioneel team te mogen werken.’

Een aantal van de klanten die wij mogen ondersteunen zijn VDL, de Brandweer, UPS en Viggo Eindhoven Airport.

Daarnaast werken wij lokaal samen met Innovam- , de Truckacademy, de opleidingen vanuit DAF, Iveco, Fiat en de HAN Hogeschool.

Open sollicitatie

Wil je graag werken in de bedrijfsautotechniek maar weet je (nog) niet precies wat je wil doen en of jouw werkervaring of opleiding(en) voldoende aansluiten? Neem alsnog contact met ons op, wij denken namelijk graag met je mee! 

 

Gerelateerde vacatures