VESTIGING

Almere

 

VESTIGING

Almere

Vestiging Almere, Noord-Holland

Truckland Almere is sinds oktober 2014 een toonaangevend dealerbedrijf in de truck- en bestelwagenbranche. Vanuit de vestiging wordt nauw samen gewerkt met de zes andere vestigingen in de regio. Onze vestiging in Almere is een full-service verlener met vier moderne werkstraten. De vestiging is compleet ingericht als truck- en bestelwagendealer voor de merken DAF, TATRA, GINAF, FIAT Professional, Maxus en IVECO. In combinatie met de huidige Truckland vestigingen Amsterdam en Schiphol, zorgt de toevoeging van Truckland Almere voor een prima afdekking van de regio Mijdrecht, Breukelen, Hilversum, Bussum, Muiden en Weesp.
Gezelligheid

Vanuit de vestiging vinden wij het belangrijk om stil te staan bij bijzondere en belangrijke gebeurtenissen. Denk bijvoorbeeld aan het vieren van jubilea van medewerkers. 

Naast het harde werken, vinden wij dat er ook ruimte en tijd mag zijn voor gezelligheid! Daarom sluiten we de werkweek regelmatig af met een vrijdagmiddagborrel. 

Een aantal van de klanten die wij mogen ondersteunen zijn de Gemeente Amsterdam, PreZero en bijvoorbeeld Instabox.

Daarnaast werken wij lokaal samen met het initiatief ‘Next Technician’, dit betreft de werving en opleiding van monteurs.

Open sollicitatie

Wil je graag werken in de bedrijfsautotechniek maar weet je (nog) niet precies wat je wil doen en of jouw werkervaring of opleiding(en) voldoende aansluiten? Neem alsnog contact met ons op, wij denken namelijk graag met je mee! 

 

Gerelateerde vacatures