VESTIGING

Eindhoven

 

VESTIGING

Eindhoven

Vestiging Eindhoven, Noord-Brabant

Truckland Eindhoven is een van de nieuwste vestigingen van Truckland. Hiervoor viel deze vestiging onder De Burgh. Truckland Eindhoven is merkdealer van de merken DAF, TATRA en GINAF. Wij vinden het belangrijk om stil te staan bij bijzondere en belangrijke gebeurtenissen op onze vestiging. Denk bijvoorbeeld aan het vieren van jubilea van medewerkers. Naast hard werken, vinden wij het ook belangrijk dat er ruimte en tijd is voor gezelligheid! De ene ploeg eet op de vrijdag frietjes terwijl de andere ploeg geniet van zelfgemaakte gehaktballen of we drinken een vrijdagmiddagborrel met elkaar. Voor de start van de zomervakantie houden we een barbecue en jaarlijks plannen we een etentje met het eigen team. Als het warm is delen we lekkere ijsjes uit. Voor de Kerstdagen organiseren we een traditiegetrouw gezamenlijke lunch en op oudejaarsdag zijn er oliebollen. En tussendoor nog eens een lekker worstenbroodje, moet gewoon kunnen vinden wij! Echte bourgondische gezelligheid dus, hier in Eindhoven!
Flexibiliteit en diversiteit

Wat de vestiging zo uniek maakt volgens servicemanager Hans, is de flexibiliteit en diversiteit. Als iemand vrij wil zijn valt er altijd iets te regelen. Onze collega’s kunnen zelf (in overleg) bepalen wanneer ze vakantie of ADV willen opnemen. Onze werktijden van 7:30 tot 16:00u (in dagdienst) zorgen ervoor dat de collega’s niet in de file hoeven te staan. Onze leerlingen kunnen gemakkelijk met het OV komen, er is namelijk een bushalte voor de deur van onze werkplaats. Hans is vooral trots op zijn team, dat is ons grootste kapitaal welke we koesteren. Iedereen krijgt de ruimte om zich op zijn of haar eigen manier en tempo te ontwikkelen.

Wij hebben een grote diversiteit van klanten en werkzaamheden in onze werkplaats. Klanten van één tot honderden voertuigen, we hebben een eigen afleverwerkplaats nieuwe voertuigen, revisie afdeling en een reparatie afdeling waar een grote diversiteit van reparaties binnen komen voor ieders specialisme. Kortom ons team pakt alles aan.

Daarnaast werken wij lokaal samen met de Truckacademy Helmond. We krijgen geregeld leerlingen op bezoek van lokale VMBO en MBO scholen. Zo brengen wij de techniek onder de aandacht bij de jeugd, onze toekomstige collega’s.

Open sollicitatie

Wil je graag werken in de bedrijfsautotechniek maar weet je (nog) niet precies wat je wil doen en of jouw werkervaring of opleiding(en) voldoende aansluiten? Neem alsnog contact met ons op, wij denken namelijk graag met je mee! 

 

Gerelateerde vacatures