VESTIGING

Rotterdam Noord

 

VESTIGING

Rotterdam Noord

Vestiging Rotterdam Noord, Zuid-Holland

Truckland Rotterdam Noord is een gevestigde naam in deze havenstad. Met ruim 50 jaar ervaring zijn we de expert in transportoplossingen en containervervoer. Truckland Rotterdam Noord beschikt over een compleet geoutilleerde werkplaats. De vestiging is compleet ingericht als truckdealer voor de merken DAF, TATRA, GINAF. Naast de verkoop richten we ons op reparatie, onderhoud, revisie, schadeherstel en het verkoopklaar maken van de vrachtwagens.
Jaarlijkse teamuitjes

Wij vinden het belangrijk om stil te staan bij bijzondere en belangrijke gebeurtenissen op onze vestiging. Denk bijvoorbeeld aan het vieren van jubilea van medewerkers. Successen worden tijdens de lunch of bij de vrijdagmiddagborrel met elkaar gedeeld. Soms vieren we dat ook met een lekker gebakje.

Naast hard werken, vinden wij het ook belangrijk dat er ruimte en tijd is voor gezelligheid! Daarom sluiten we de werkweek geregeld af met een vrijdagmiddagborrel. Voor de start van de zomervakantie houden we een barbecue en we zorgen jaarlijks voor een gezellig teamuitje.

Volgens vestigingsmanager Matthieu zijn het type werkzaamheden, de klanten en de gezellige werksfeer dé redenen waarom onze collega’s zo graag bij deze vestiging werken. Daarnaast werken we flexibel en klantgericht en we hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel staan.

Een aantal van de klanten die wij mogen ondersteunen zijn Getru, BVB, Suez, Zwatra, Simon loos, en de gemeente Rotterdam.

Daarnaast werken wij lokaal samen met MBO scholen voor onze Truckacademy.

Open sollicitatie

Wil je graag werken in de bedrijfsautotechniek maar weet je (nog) niet precies wat je wil doen en of jouw werkervaring of opleiding(en) voldoende aansluiten? Neem alsnog contact met ons op, wij denken namelijk graag met je mee! 

 

Gerelateerde vacatures