VESTIGING

Rotterdam Zuid

 

VESTIGING

Rotterdam Zuid

Vestiging Rotterdam Zuid, Zuid-Holland

Truckland Rotterdam Zuid is een sterk merk in Regio Rotterdam. We hebben een volledig geoutilleerde werkplaats en deze wordt bemand door onze truck en bestelwagen specialisten. Onze expertise sluit aan bij de lokale behoefte rondom bedrijfsvoertuigen voor containertransport. Wij verzorgen zowel de levering, onderhoud, reparatie als onderdelen. Kortom: het complete servicepakket. Geen woorden maar daden, zoals we in Rotterdam gewend zijn. De vestiging is compleet ingericht als truck- en bestelwagendealer voor de merken DAF, TATRA, GINAF, FIAT Professional en Maxus.
Leuke klanten en goede onderlinge sfeer

Wij vinden het belangrijk om stil te staan bij bijzondere en belangrijke gebeurtenissen op onze vestiging. Denk bijvoorbeeld aan het vieren van jubilea van medewerkers. Successen worden besproken tijdens ons wekelijks doelenbord-overleg in de werkplaats. “Iets lekkers” bij een succes is voor onze vestiging vanzelfsprekend.

Naast het harde werken, vinden wij het ook belangrijk dat er ruimte en tijd is voor gezelligheid! Daarom sluiten we iedere werkweek af met een vrijdagmiddagborrel. Voor de start van de zomervakantie houden we een barbecue. Ook met Pasen organiseren we een lunch en met Kerst drinken we gezamenlijk een borrel.

Volgens vestigingsmanager Arjan zijn het de leuke klanten, de afwisseling in het werk en de goede onderlinge sfeer die ervoor zorgen dat het zo leuk is om te werken in Rotterdam Zuid. Ik ben het meest trots op de stappen die we de laatste jaren gemaakt hebben m.b.t. kwaliteit en netheid op de vestiging.

Een aantal van de klanten die wij mogen ondersteunen zijn Mastebroek Transport, van der Most Transport en van J.C.S. van Orselen Transport.

Daarnaast werken wij lokaal samen met het Techniek College Rotterdam.

Open sollicitatie

Wil je graag werken in de bedrijfsautotechniek maar weet je (nog) niet precies wat je wil doen en of jouw werkervaring of opleiding(en) voldoende aansluiten? Neem alsnog contact met ons op, wij denken namelijk graag met je mee! 

 

Gerelateerde vacatures