VESTIGING

Son

 

VESTIGING

Son

Vestiging Son, Noord-Brabant

Truckland Son is een van de nieuwste vestigingen van Truckland. Voor de overname in 2020 viel deze vestiging onder De Burgh. Truckland Son houdt zich met name bezig met opbouw- en nieuwbouw, onderhoud, reparaties, schade, laadkleppen, Airco’s, Apk,Tachograaf en Aboma veiligheidskeuringen en de service van de bekende merken DAF, GINAF en TATRA. En als dat nog niet genoeg is, repareren en onderhouden we ook nog aanhangwagens en opleggers. In Son vinden wij het belangrijk om stil te staan bij bijzondere en belangrijke gebeurtenissen op onze vestiging. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het vieren van jubilea van medewerkers. Bij overige successen worden de collega’s geïnformeerd en wordt er bijvoorbeeld voor gebak gezorgd of organiseren we een feestje.
Hard werken en gezelligheid

Naast hard werken, vinden wij het ook belangrijk dat er ruimte en tijd is voor gezelligheid! Daarom organiseren we jaarlijks voor de start van de zomervakantie een gezellige barbecue voor het gehele team. Elke vrijdag sluiten we de week gezellig af met een vrijdagmiddagborrel. We gaan er natuurlijk vanuit dat je op tijd aanwezig bent, maar ben je toch een keer te laat, dan moet je voor ‘straf’ trakteren op worstenbroodjes. Niet echt een straf natuurlijk

Volgens vestigingsmanager Gerwald zijn het fijne team en de goede sfeer de redenen dat onze collega’s zich thuis en gewaardeerd voelen. Het meest trots is hij op de mensen die dit bedrijf sam maken. ‘We denken in oplossingen, en niet in problemen. Daarnaast zijn flexibel en hebben we korte communicatie lijnen. We zijn servicegericht en we houden ons aan onze afspraken. Iedere collega op de vestiging is eerlijk en oprecht daardoor kunnen we een goede service verlenen aan onze klanten.

Een aantal van de klanten die wij mogen ondersteunen zijn de Rooy, Van Happen, Royal Swinkels Family Brewers, Jansen transport en Lekkerland.

Daarnaast werken wij lokaal samen met het Summa college Helmond voor onze Truckacademy.

Open sollicitatie

Wil je graag werken in de bedrijfsautotechniek maar weet je (nog) niet precies wat je wil doen en of jouw werkervaring of opleiding(en) voldoende aansluiten? Neem alsnog contact met ons op, wij denken namelijk graag met je mee! 

 

Gerelateerde vacatures