VESTIGING

Tilburg

 

VESTIGING

Tilburg

Vestiging Tilburg, Noord-Brabant

Truckland Tilburg heeft al jaren een ongeslagen vooraanstaande positie binnen de truckwereld. Truckland Tilburg is dealer van de merken DAF, TATRA, GINAF, FIAT Professional, Maxus en IVECO. Naast de verkoop van voertuigen houden we ons op de vestiging ook bezig met reparaties en onderhoud. Wij vinden het altijd erg belangrijk om stil te staan bij bijzondere en belangrijke gebeurtenissen op onze vestiging. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het vieren van jubilea van medewerkers met wat lekkers. Naast hard werken, vinden wij het ook belangrijk dat er ruimte en tijd wordt gemaakt voor gezelligheid! Daarom sluiten we werkweek meestal af met een vrijdagmiddagborrel. Voor de start van de zomervakantie organiseren we een gezellige barbecue en met de kerstdagen zorgen we ook voor een heerlijk diner met (en voor) het hele team.
Goede sfeer

Volgens vestigingsmanager Richard is de onderlinge sfeer hetgeen de vestiging zo uniek maakt. We hebben een goede balans tussen junior collega’s die opgeleid worden door de meer ervaren collega’s. Zo zorgen ze goed voor elkaar en leren we allemaal iedere dag bij.

Een aantal van de klanten die wij mogen ondersteunen zijn GVT, Versteijnen en BTT.

Daarnaast werken wij lokaal samen diverse scholen zoals het Curio college Breda, ROC Tilburg, Summa Helmond en het Koning Willem 1 college in Den Bosch.

Flexibiliteit, iemand die bijvoorbeeld kinderen heeft, dan kan hij zijn rooster daarop aanpassen. Alles in overleg. Wat past het beste bij de privé situatie.

Open sollicitatie

Wil je graag werken in de bedrijfsautotechniek maar weet je (nog) niet precies wat je wil doen en of jouw werkervaring of opleiding(en) voldoende aansluiten? Neem alsnog contact met ons op, wij denken namelijk graag met je mee! 

 

Gerelateerde vacatures