VESTIGING

Veghel

 

VESTIGING

Veghel

Vestiging Veghel, Noord-Brabant

Truckland Veghel is een van de nieuwste vestigingen van Truckland. Voor de overname door Truckland viel deze vestiging namelijk onder Van Hooft. Truckland Veghel is dealer van de merken DAF, TATRA, GINAF, FIAT Professional, en IVECO. Naast de verkoop van trucks houden wij ons op de vestiging bezig met reparatie en onderhoud aan trekkend- en getrokken materieel. Wij vinden het altijd belangrijk om stil te staan bij bijzondere en belangrijke gebeurtenissen op onze vestiging. Denk bijvoorbeeld aan het vieren van jubilea van medewerkers. Successen worden gedeeld en gezamenlijk gevierd, daar wordt regelmatig iets lekkers voor geregeld zoals worstenbroodjes, taart of Bossche bollen.
Jaarlijkse barbecue

Naast hard werken, vinden wij het ook belangrijk dat er ruimte en tijd is voor gezelligheid! Daarom sluiten we de werkweek meestal af met een vrijdagmiddagborrel. Om de zomervakantie goed in te luiden organiseren we jaarlijks een barbecue. Voor een optimaal teamgevoel organiseren we gezellige teamuitjes.

Volgens servicemanager Sven zijn het hechte team, de fijne werksfeer, de goede arbeidsvoorwaarden en de vele doorgroeimogelijkheden de factoren die het werken op de vestiging zo uniek maken. Hij is trots op de inzet van de collega’s, hun flexibiliteit en de bereidheid om de dagelijks voorkomende problemen van de klant vlot en op een passende manier op te lossen. Een top teamprestatie die we dagelijks leveren!

Een aantal van de klanten die wij mogen ondersteunen zijn Kuijpers Transport V.O.F., SandersIFritom B.V., Van Berkel Logistics B.V., Idealogistic Verhoeven, T.T.A.S. V.O.F., H. van der Burgt Transport B.V., De Heus Voeders B.V., Geurts Mengvoeders B.V., P. Vissers Transport bedrijf, G&L de Groot en van de Langenberg.

Daarnaast werken wij lokaal samen met het Summa College in Helmond en het Koning Willem 1 College in ’s-Hertogenbosch.

Open sollicitatie

Wil je graag werken in de bedrijfsautotechniek maar weet je (nog) niet precies wat je wil doen en of jouw werkervaring of opleiding(en) voldoende aansluiten? Neem alsnog contact met ons op, wij denken namelijk graag met je mee!

 

Gerelateerde vacatures