VESTIGING

Zaandam

 

VESTIGING

Zaandam

Vestiging Zaandam, Noord-Holland

Truckland Zaandam heeft zowel een verkoop- als een serviceteam dat samen werkt aan het volledige servicepakket van Truckland en de merken DAF, TATRA, GINAF, FIAT Professional, en IVECO. Truckland Zaandam heeft een eigen schadeherstelbedrijf dat onderdeel is van het landelijke schadeherstelnetwerk van Fleet-Repair. Naast het herstellen van schades zijn de collega’s ook helemaal thuis in het spuiten van bedrijfsvoertuigen in de gewenste huisstijl of bedrijfskleuren. Daarnaast is de vestiging in Zaandam gespecialiseerd in de nieuwbouw van bedrijfswagens welke wij volledig naar de wensen van onze klanten opbouwen. Denk daarbij aan accessoires als luchthoorns, lampen en camerasystemen.
Veelzijdig in werkzaamheden

Wij vinden het belangrijk om stil te staan bij bijzondere en belangrijke gebeurtennissen op onze vestiging. Denk bijvoorbeeld aan het vieren van verjaardagen en jubilea van onze medewerkers. We zorgen regelmatig voor iets lekkers op de vestiging zoals saucijzenbroodjes, kroketten of ijsjes. Soms pakken we het wat grootser aan met een uitgebreid kerstdiner of een zomerbarbecue op de vestiging.

Naast hard werken, vinden wij het ook belangrijk dat er ruimte en tijd is voor gezelligheid! Daarom sluiten we de werkweek geregeld af met een vrijdagmiddagborrel en ieder jaar organiseren we een teamuitje.

Volgens vestigingsmanager Teun zijn de veelzijdigheid in werkzaamheden en de onderlinge sfeer tussen de collega’s oorzaken dat zij graag bij deze vestiging werken. Hij is trots op de collega’s van de vestiging, hun persoonlijkheid en de kennis en kunde die zij bezitten.

Een aantal van de klanten die wij in Zaandam mogen ondersteunen zijn de gemeente Amsterdam, Albeton, Simon Loos en Connexxion.

Ook hebben we op onze vestiging een leerschool waar wij jonge collega’s opleiden voor het vak van bedrijfswagenmonteur en werken wij lokaal samen met het ROC van Amsterdam ten behoeve van de regionale Truckacademy.

Open sollicitatie

Wil je graag werken in de bedrijfsautotechniek maar weet je (nog) niet precies wat je wil doen en of jouw werkervaring of opleiding(en) voldoende aansluiten? Neem alsnog contact met ons op, wij denken namelijk graag met je mee! 

 

Gerelateerde vacatures